Въпрос за ел.платка за ВН за ТДДИ
-
- потребител
- Регистриран: 31 юли 2010, 20:46
- Модел на автомобила: ford focus
- Status: Извън линия
Въпрос за ел.платка за ВН за ТДДИ
Здравейте колеги, преглеждах и четох много форума за 1.8 тдди двигател на Фокус. И искам да попитам отностно тази ел. платка на помпата на бош, за която попадам на много места, че е проблемна. Може ли някои да ми каже все пак за колко пари е ремонта ако стане белята или ако може да ми даде ОЕ номер или номер на Бош, за да си проверя аз? Освен това на колко хил. километра се прави този ремонт, не че става дума за консуматив, но все пак на 150х или 200х. Питам понеже съм пред купуване на такъв модел и да си знам от сега за какво става въпрос.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- gazetto
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2008, 19:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1997 TDI Endura de 90hp
ЕН7077АН......и разни временни бегачки :) - Местоположение: с.Опанец - Плевен
- Контакти:
Re: Въпрос за ел.платка за ВН за ТДДИ
На мен тук във форума никой не ми вярва,но подобна пплатка ми я направи един приятел жижкаджия за 5 лв
.Но ако ще търсиш кола с мисълта че ще се счупи,то няма да намериш никаква.

-
- потребител
- Регистриран: 31 юли 2010, 20:46
- Модел на автомобила: ford focus
Аз честно да ти кажа съм се навил за такава кола, но отвсякъде срещам (говоря за приятели) негативни мнения, но това не ми пречи. Само исках да попитам, за да се подготвя за цифрата, понеже знам, че няма да купувам нова кола и ще си е перо в бюджета. Но ти благодаря колега за информацията, дано не се налага, но ще те имам впредвид.
- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
И на каква кола е била тази платка?Кво значи подобна?gazetto написа:На мен тук във форума никой не ми вярва,но подобна пплатка ми я направи един приятел жижкаджия за 5 лв.Но ако ще търсиш кола с мисълта че ще се счупи,то няма да намериш никаква.
- gazetto
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2008, 19:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1997 TDI Endura de 90hp
ЕН7077АН......и разни временни бегачки :) - Местоположение: с.Опанец - Плевен
- Контакти:
На Хонда Акорд 98г. 2.0тди с помпа бош ВП 44.chefo_ukr написа: И на каква кола е била тази платка?Кво значи подобна?