Автоматични скорости

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
subpolar
потребител
потребител
Регистриран: 27 окт 2010, 08:13
Модел на автомобила: ford automatic
Status: Извън линия

Автоматични скорости

Мнение от subpolar » 28 окт 2010, 00:53

Привет компанията,

Като за начало, предварително се извинявам ако не съм уцелил темата, нека началниците да е преместят ако е по-удачно ...

За какво иде реч, ... търсих доста във този форум (и не само в българския) за мнения от реални потребители на Ford Focus / C-MAX с автоматична скоростна кутия произведен между 2003 - 05 год. но в повечето случаи попадам на проблемни ...

Въпросът ми е: Има ли някой реален ползвател (разбирай шофьор) с достатъчно опит (над 60000км) на форд автоматик, който да е доволен от колата си?

... идеята е, че е време жената да си сменя колата и търся нещо по-... автоматично :D: харесал съм С-MAXа но още се чудя, предвид това което чета в западните медии ...

.. а ако някой има опит и с други модели, даже марки да дава препоръки , че колегите само ми повтарят че автоматик кола се взима само нова ... :-?:

благодаря предварително за дискусията.

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi

Re: Автоматични скорости

Мнение от kEFi » 28 окт 2010, 19:42

Принципно автоматиците не са лоши, нито по-ненадеждни. Проблема е, че не са разпространени, няма читави майстори, броят ги като ектра т.е. платежоспособност, предвид разпространението им основно в скъпите модели... А и както всичко в БГ - въпрос на късмет! От всички стари брички или коли с тотална щета на запад, които тук са нов внос може и да попаднеш на читав автоматик.

Потребителски аватар
subpolar
потребител
потребител
Регистриран: 27 окт 2010, 08:13
Модел на автомобила: ford automatic

Re: Автоматични скорости

Мнение от subpolar » 28 окт 2010, 23:22

ммда .... продължавам проучването,ако попадна на нещо по-интересно ще споделям
>):):

Отговори