Автоматични скорости
- subpolar
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2010, 08:13
- Модел на автомобила: ford automatic
- Status: Извън линия
Автоматични скорости
Привет компанията,
Като за начало, предварително се извинявам ако не съм уцелил темата, нека началниците да е преместят ако е по-удачно ...
За какво иде реч, ... търсих доста във този форум (и не само в българския) за мнения от реални потребители на Ford Focus / C-MAX с автоматична скоростна кутия произведен между 2003 - 05 год. но в повечето случаи попадам на проблемни ...
Въпросът ми е: Има ли някой реален ползвател (разбирай шофьор) с достатъчно опит (над 60000км) на форд автоматик, който да е доволен от колата си?
... идеята е, че е време жената да си сменя колата и търся нещо по-... автоматично
харесал съм С-MAXа но още се чудя, предвид това което чета в западните медии ...
.. а ако някой има опит и с други модели, даже марки да дава препоръки , че колегите само ми повтарят че автоматик кола се взима само нова ...
благодаря предварително за дискусията.
Като за начало, предварително се извинявам ако не съм уцелил темата, нека началниците да е преместят ако е по-удачно ...
За какво иде реч, ... търсих доста във този форум (и не само в българския) за мнения от реални потребители на Ford Focus / C-MAX с автоматична скоростна кутия произведен между 2003 - 05 год. но в повечето случаи попадам на проблемни ...
Въпросът ми е: Има ли някой реален ползвател (разбирай шофьор) с достатъчно опит (над 60000км) на форд автоматик, който да е доволен от колата си?
... идеята е, че е време жената да си сменя колата и търся нещо по-... автоматично

.. а ако някой има опит и с други модели, даже марки да дава препоръки , че колегите само ми повтарят че автоматик кола се взима само нова ...

благодаря предварително за дискусията.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: Автоматични скорости
Принципно автоматиците не са лоши, нито по-ненадеждни. Проблема е, че не са разпространени, няма читави майстори, броят ги като ектра т.е. платежоспособност, предвид разпространението им основно в скъпите модели... А и както всичко в БГ - въпрос на късмет! От всички стари брички или коли с тотална щета на запад, които тук са нов внос може и да попаднеш на читав автоматик.
- subpolar
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2010, 08:13
- Модел на автомобила: ford automatic
Re: Автоматични скорости
ммда .... продължавам проучването,ако попадна на нещо по-интересно ще споделям
>):):
>):):