ФИЕСТА РАЗХОД 1.8D
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2005, 17:33
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.8 дизел-1998 г.
- Status: Извън линия
Re: ФИЕСТА РАЗХОД 1.8D
Точно там е истината. Първо трябва да е на една колонка и то докато стигне горивото до гърловината, а не докато изключи пистолета.baidido написа:Тези всичките засичания за разхода, ако не ги правите на пълно пълно на една и съща колонка, не знам до колко може да се смятат за верни.
- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
До николко.Един познат беше ми споменал , че за около 30-40 км извънградско колата му дала разход 2,5л/ 100 км.Оказа се , че пътят е бил предимно спускане и на връщане му дала разход 11 л/100 км.baidido написа:Тези всичките засичания за разхода, ако не ги правите на пълно пълно на една и съща колонка, не знам до колко може да се смятат за верни.
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Една кола не може да се оправи докато не се счупи
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2005, 17:33
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.8 дизел-1998 г.
Якоооо. Ами предлагам Всички да караме само по надолнище.
Относно паленето зимата освен да е читава колата и да е добре обслужена с добър акумулатор е добре да има и поне 1/2 резервоар. И моята пали по-трудно на -10-12 градуса, но не е нещо трагично. Просто върти малко по-дълго. Това става само сутринта при първия старт.
Относно паленето зимата освен да е читава колата и да е добре обслужена с добър акумулатор е добре да има и поне 1/2 резервоар. И моята пали по-трудно на -10-12 градуса, но не е нещо трагично. Просто върти малко по-дълго. Това става само сутринта при първия старт.