Проблем със скоростната кутия
-
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2011, 22:11
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.1 '92
- Status: Извън линия
Проблем със скоростната кутия
Проблема е от днес и е следния:
Форд фиеста 1.1 '92
Проблема е от днес и сериозно се притеснявам.
С колкото повече газ потеглям на 1ва толкова по силен трясък се усеща... все едно минавам през голяма дупка, а на самия скоростен лост се усеща някакво побутване...
На по високи скорости проблем няма...
Ако можете да ми обясните къде ТОЧНО е проблема, как се оправя и горе долу колко пари ще струва ремонта?
Форд фиеста 1.1 '92
Проблема е от днес и сериозно се притеснявам.
С колкото повече газ потеглям на 1ва толкова по силен трясък се усеща... все едно минавам през голяма дупка, а на самия скоростен лост се усеща някакво побутване...
На по високи скорости проблем няма...
Ако можете да ми обясните къде ТОЧНО е проблема, как се оправя и горе долу колко пари ще струва ремонта?
- bmitev
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2011, 16:27
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 (2009)
Re: Проблем със скоростната кутия
Колега, имах подобен проблем. При мен се оказаха тампоните на двигателя. Понеже като стареят се сплескват и омекват се оказа че при тръгване двигателя се осуква повече от допустимото и генерацията се допира до купето. Звука е потресаващ. Прегледай първо тях.
Новини за коли под наем
-
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2011, 22:11
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.1 '92
Re: Проблем със скоростната кутия
Дано е от тампните... като се замисля е много възможно. В събота ще я закарам на канал, че така не мога да видя нищо.bmitev написа:Колега, имах подобен проблем. При мен се оказаха тампоните на двигателя. Понеже като стареят се сплескват и омекват се оказа че при тръгване двигателя се осуква повече от допустимото и генерацията се допира до купето. Звука е потресаващ. Прегледай първо тях.
PS
2 скъсани тампона;) проблема е оправен мерси