Неравномерна работа на двигателя-Причини?

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
RORSHAH
потребител
потребител
Регистриран: 03 дек 2012, 08:04
Модел на автомобила: focus
Status: Извън линия

Неравномерна работа на двигателя-Причини?

Мнение от RORSHAH » 07 дек 2012, 08:07

Здравейте колеги! Нов съм във форума и това е първият ми пост. Става въпрос за форд фокус 1.8 тдди 2000 година 90 коня.Купих колата на сляпо както се казва, от човек който ми гарантира че проблема е във помпата,както си карал и изгаснала.Последвало е пътна помощ,оторизиран сервиз на форд и обявяване на цена от 900 евро за замяна със друга рециклирана помпа.Свалих помпата, пратих я на ремонт при което майстора ми заяви че проблема не е във ел.блокът и ми предложи да замени само помпата със друга и да постави моят ел.блок.Монтирах я и не запали,според мен не правеше достатъчно налягане,върнах му я и каза че е сменил и ел.блока.Помпата е монтирана,колата запали, поработи около 5 мин. мн добре и започна да прекъсва.Като загася и запаля отново заработва добре за малко и после като че ли работи на 3 цилиндъра.Ако проблемът е във помпата дали ще се види на диагностика. Помпата е БОШ номера завършва на 06.Благодарности!!!

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”