Форд Фокус 2,0 Ghia
-
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2014, 15:08
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 2000 Ghia
- Status: Извън линия
Форд Фокус 2,0 Ghia
Здравейте приятели , благодаря ви предварително за отделеното време. Преди месец и половина си купих форд фокус 2.0 2000г. 131 или 136 кс не сум сигурен Ghia и оттогава съм по майстори за два проблема , които до момента никои не може да ми ги реши.
Проблем 1 : при подаване на газта колата ми прекъсва, няма значение дали е студен двигателя или е загряла, няма значение на ниски или високи обороти, придърпва ми винаги . Сега е по малко но смених масло, свещи , дроселова клапа(защото излизаше гешка на нея при диагностиката). Гледаха и кабелите но били добре! :Д
Проблем 2 : при изгасена кола на контакт стрелката на температурата ми работи, като запала след около 10 секунди стрелката пада и не ми показва температурата. Четирима майстори търсиха датчика за температурата и не можаха да го открият.
Иначе съм много доволен като цялостно от колата бсичко останало и е наред, държи се много добре на пътя, доволен съм и от разхода и без проблем прави 200 по километраж. (ако можете да ми кажете и мнения за този мотор и кола ще съм ви много благодарен) .
П.С. също така се извинявам ако не съм в правилната тема .
Проблем 1 : при подаване на газта колата ми прекъсва, няма значение дали е студен двигателя или е загряла, няма значение на ниски или високи обороти, придърпва ми винаги . Сега е по малко но смених масло, свещи , дроселова клапа(защото излизаше гешка на нея при диагностиката). Гледаха и кабелите но били добре! :Д
Проблем 2 : при изгасена кола на контакт стрелката на температурата ми работи, като запала след около 10 секунди стрелката пада и не ми показва температурата. Четирима майстори търсиха датчика за температурата и не можаха да го открият.
Иначе съм много доволен като цялостно от колата бсичко останало и е наред, държи се много добре на пътя, доволен съм и от разхода и без проблем прави 200 по километраж. (ако можете да ми кажете и мнения за този мотор и кола ще съм ви много благодарен) .
П.С. също така се извинявам ако не съм в правилната тема .
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
- Status: Извън линия
Re: Форд Фокус 2,0 Ghia
Най вероятно пробле ма ти е от температурния датчик, седи от задната страна на мотора при смукателния колектор.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk