загуба на антифриз
-
- потребител
- Регистриран: 28 мар 2014, 20:02
- Модел на автомобила: Mondeo
- Status: Извън линия
загуба на антифриз
Извинявам се, че създавам подобна тема но друг начин просто неможах да намеря, за да помоля за помощ някои да ми даде отговор на проблема ми. Такаче моля още веднъж да бъда извинен! Та значи проблема ми е следния губя течността за охлаждане на двигателя (АНТИФРИЗ) изключително бързо и немога да открия от каде и как истича. Всеки ден забелязвах петно под колата след като сам я спрял някаде. Но открихме че петното нее от вода а от хидравлична течност. Този проблем го оправих но с водата все още несъм продължавам да губя вода и незнам от каде може да е проблема. Моля помогнете ще ви бъда много благодарен. Ако имате отговор на въпроса ми тел. ми номер е 0899021111 пуснете ми сигнал аз ще ви набера благодаря ви.
Последна промяна от paci на 07 ное 2014, 17:40, променено общо 1 път.
Причина: заглавието
Причина: заглавието
- koinov_bg
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2009, 10:39
- Модел на автомобила: Форд Сиера мк1 2.0 115к.с
Re: Моля помогнете! :(
Pitbulla89 написа:Извинявам се, че създавам подобна тема но друг начин просто неможах да намеря, за да помоля за помощ някои да ми даде отговор на проблема ми. Такаче моля още веднъж да бъда извинен! Та значи проблема ми е следния губя течността за охлаждане на двигателя (АНТИФРИЗ) изключително бързо и немога да открия от каде и как истича. Всеки ден забелязвах петно под колата след като сам я спрял някаде. Но открихме че петното нее от вода а от хидравлична течност. Този проблем го оправих но с водата все още несъм продължавам да губя вода и незнам от каде може да е проблема. Моля помогнете ще ви бъда много благодарен. Ако имате отговор на въпроса ми тел. ми номер е 0899021111 пуснете ми сигнал аз ще ви набера благодаря ви.
Кола марка модел кубатура на двигател бензин дизел ?Колега на боб ли да хвърляме?
Поздряви
По добре мъртъв,но пич от колкото жив,но педал 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
На студено колата когато запали, ако първият пушек е бял,-антифриз влиза в цилиндрите ! С една дума е продухана гарнитурата на главата. Но може и друго да е.............
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
- Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.
Колега, ако колата не е дизел и си забелязал бял пушек отзад това значи, че охлаждащата течност (антифриза) по някакъв начин е успяла да се добере до горивната камера на двигателя. Най безболезнения начин е да ти се размине само с гарнитура на главата. Което всъщност не е кой знае колко безболезнен. Като за начало може да огледаш водния радиатор в двигателния отсег дали няма следи да е текло нещо по него. Ако колата ти е с климатик, ще е по трудно защото той ще е задния и няма начин да погледнеш между двата радиатора без да ги разделиш. Ако тече от някъде по него може да сварва да се изпарява и в движение. Другото което може да провериш е пред скоростния лост до педалите под стелките дали е мокри. Ако е мокра значи радиаторчето за парното е текнало или връзките му. Напиши каква е колата марка, модел, година на производство, бензин/дизел и кубатура на двигателя. Сигурен съм, че ще сме по полезни тогава.