Маркуч за маслени изпарения
-
- потребител
- Регистриран: 10 сеп 2014, 17:48
- Модел на автомобила: Focus
- Status: Извън линия
Маркуч за маслени изпарения
Здравейте, имам един въпрос, свързан с намирането на нов маркуч за маслените изпарения. Извинявам се предварително, ако не пускам темата на правилното място. От скоро съм нов собственик на Форд Фокус tdci 90 коня, края на 2005 г. Имам скъсан маркуч за маслените изпарения и се опитвам да намеря нов, с който да го заменя. Доколкото разбрах в Мото Пфое няма наличен и по принцип струва 250 лв. Може ли да ме насочите към някой магазин, където може да се намери и на по-ниска цена?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- mi6o
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2007, 10:20
- Модел на автомобила: Мондео МК3, 2.2 ТДЦИ, 2005 г., 155 к.с. (коНби), Мондео МК 2 (коНби) / 1.8 ТД / 98 г. /90 к.с. ( бивш Ескорт 1.8 ТД / 98 г. / 90 к.с. , още по-бивша Фиеста 1.25 / 16 кл. / 75 к.с. / 96 г. )
Re: Маркуч за маслени изпарения
Здрaвей колегa. Тия от Мото Пфое ги мaaни, че зa тях цените сa все едно взимaме европейски зaплaти. Кaк 250 лв. зa гумен мaркуч 20-30 см. ..... a леле тия не сa нормaлни тaм всичките. Влез в рaздел "Продaвa" и виж от някой колегa aко продaвa нa чaсти или от моргa. Предполaгaм може дa стaне и от по-стaр модел, стигa дa е еднaкъв. Огледaй също и дa не опирa някъде по моторa и дa скъсa и здрaвия.
-
- потребител
- Регистриран: 10 сеп 2014, 17:48
- Модел на автомобила: Focus
Re: Маркуч за маслени изпарения
Благодаря, ще погледна в раздела. Дано да се намери