Fiesta 2004 1.3 бензин Гасне в движение
-
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2014, 11:05
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 2005
- Status: Извън линия
Fiesta 2004 1.3 бензин Гасне в движение
Колеги помагайте че...страшно.Малко пред история незнам дали има връзка с проблема. Ходих за риба на една река и минах около 5км черен обрасъл с трева и тръни път ако някой е минавал по подобен с малка и ниска кола е наясно с шумовете в такава ситуация. След това тръгвам да се прибирам 20-на километра извънградско никакви шумове и проблеми,влизам в града и на първия светофар давам на неутрална 20 метра преди светофара(червен) спирам и колата изгасна,помислих си аз сигурно нещо съм направил я не съм изключил от скорост я нещо,както и да е след около 2-3км градско на3-та с около40км наближаваме завой 90градуса на тясна улица намалят малко включвам2-ра навлизам в завоя около 45градуса и колата изгасна (някъде между превключването от 3-2) кормилото се заключи и направо ей така както си бях наполовина в завоя направо в насрещното и се спрях в бордюра..никакво време за реакция хубаво че нямаше никой инъче директно му влизах в лявата врата. Запалих и се прибрах и никакво излизане. Някой да е имал подобен проблем или да знае нещо по въпроса? Въобще безопасно ли ще стигна до сервиза се чудя.Благодатя ви Фиеста 1,3i 2004 всички консумативи сменени преди около2000км 4месеца,качвана на комп. Преди около тодина никакви нередности
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
- Status: Извън линия
Re: Fiesta 2004 1.3 бензин Гасне в движение
Възможно е нещо да се е откачило, трябва да се огледа. Волана не може да се заключи, докато ключа е на място. Просто след като е угаснала, спира сервото оттам волана става изключително "тежък", но продължава да работи. Психологичния момент е такъв, все едно е спрял да се движи.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!