Питане за педала на съединителя
- Nescafe
- потребител
- Регистриран: 13 ное 2005, 15:10
- Модел на автомобила: Ford Capri Ford Scorpio
- Status: Извън линия
Питане за педала на съединителя
Значи като го натисна и като го пусна по-рязко някой път и при натискане се чува едно "тънк" като пружинка. Днес ми направи впечатление, че натискам чува се това и не мога да вкарам ни една скорост и натиснах 3-4 пъти и се оправи. Поосвиркаха ме малко ама какво да се прави....
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
само звука ли е като на пружина или си е пружина.аз клоня към тресчотка!!! виж първо нея,та да не те остави някъде,че не е много хубаво да караш постоянно на 2 ра до някъде.
ако те интересува за нея има теми ,при сиера,ескорт,фокус. предполагам и за другите модели но за тези съм 100% сигурен
ако те интересува за нея има теми ,при сиера,ескорт,фокус. предполагам и за другите модели но за тези съм 100% сигурен
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- Nescafe
- потребител
- Регистриран: 13 ное 2005, 15:10
- Модел на автомобила: Ford Capri Ford Scorpio
Разгледах другите теми за тресчотка и симптомите са същите...jojo написа:само звука ли е като на пружина или си е пружина.аз клоня към тресчотка!!! виж първо нея,та да не те остави някъде,че не е много хубаво да караш постоянно на 2 ра до някъде.
Мерси много колега, ще трябва да я сменям ама по-натам, че много разходи ме очакват...

- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
съветвам те по добре сега,защото после ще имаш излишни нерви,и да не се стигне и до по големи ядове.не е чак толкова много пари(сега не помня точно колко беше,но около 40лв средна цена,но ти казвам не помня),добре ще е да смениш и жилото на съединителя(отиващо до скоростната кутия също).
съветвам те по добре,не чакай да стане белята ,а сменяй още тия дни
съветвам те по добре,не чакай да стане белята ,а сменяй още тия дни

винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари