Connect with your social network account
Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
-
alex
- потребител

- Регистриран: 18 яну 2006, 21:31
- Модел на автомобила: ford fiesta
-
Контакти:
-
Status:
Извън линия
Мнение
от alex » 31 яну 2006, 22:49
Hi ако може някой да ми даде малко помощ относно по-евтини части втора употреба, че още съм много бос в тая област. Трябва ми потенциометър дросел за фиеста моно инжекция 1.3 cfi. Благодаря
-
The seven
- потребител

- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
-
Контакти:
-
Status:
Извън линия
Мнение
от The seven » 31 яну 2006, 23:07
Ами точно за TPS не бих те посъветвал да взимаш втора ръка. По точно едва ли някоя морга ще ти го даде да покараш, за да се убедиш че е ок. А и цената на нов е около 90 - 100 лева, така че моргата вероятно ще му търси поне половината.
Поздрави

-
alex
- потребител

- Регистриран: 18 яну 2006, 21:31
- Модел на автомобила: ford fiesta
-
Контакти:
-
Status:
Извън линия
Мнение
от alex » 31 яну 2006, 23:37
Абе аз да си призная никак не ги разбирам тия работи но мисля че не говорим за едно и също защото след като ми я диагностицираха отидох в прадставителството но МотоПфое в Младост да проверя колко струва и съм сигурен че се разбрахме с момчето на частите защото чак до колата го водих да му я покажа и после тои ми извади същата от склада, НО ЦЕНАТА Е 226.60ЛВЛ. ?????
-
Brock
- потребител

- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
-
Контакти:
-
Status:
Извън линия
Мнение
от Brock » 01 фев 2006, 09:20
Дааааааа - цената в МП е много дебела - по моргите също е кът, защото това е един от най-проблемните възли по ДВГ-то на фиестата. Потърси за нов TPS по другите магазини, ако не можеш да рискуваш с такъв втораупотреба, но само с уговорката, ако не работи да го върнеш

-
jordj
- потребител

- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
-
Контакти:
-
Status:
Извън линия
Мнение
от jordj » 05 фев 2006, 08:44
погледни дали на са се допрели някоя от жиците до друга.На моя бяха се допрели две (раазпаднала се изолацията) и даваше малко грешка.