питане за компютри и за двигатели на фиеста
- peshaka
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 11:05
- Модел на автомобила: "89 Fiesta Mk3 1.3 mono J6B с АГУ
"88 Isuzu Trooper 2.2TD
"95 BMW e36 318tds - Местоположение: София
- Status: Извън линия
питане за компютри и за двигатели на фиеста
колеги някой случайно да знае дали компютрите от 1.1 моно (G6A) и 1.3 моно (J6B) са еднакви ?
п.п. а също и да питам собствениците на този мотор 1.3 J6B какъв разход да гоня градско извънградско ?Ще усетя ли разликата от 10 коня спрямо 1.1-то
п.п. а също и да питам собствениците на този мотор 1.3 J6B какъв разход да гоня градско извънградско ?Ще усетя ли разликата от 10 коня спрямо 1.1-то

-
- потребител
- Регистриран: 10 мар 2008, 17:18
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1
Re: питане за компютри и за двигатели на фиеста
Разлика се усеща. Но зависи 2-та мотора на какво дередже са.
1.1 градско, Пловдив при нормално каране ми дава около 6.5 до 7 в зависимост от бензиностанцията и бензина.
1.3 градско варира около 7 и малко от горе.
Това са ми впечатленията от 2-та мотора
Аз се замислям да му метна един 1.4, че се намират на много изгодни цени, но пък състоянието не се знае какво му е
1.1 градско, Пловдив при нормално каране ми дава около 6.5 до 7 в зависимост от бензиностанцията и бензина.
1.3 градско варира около 7 и малко от горе.
Това са ми впечатленията от 2-та мотора

Аз се замислям да му метна един 1.4, че се намират на много изгодни цени, но пък състоянието не се знае какво му е
- peshaka
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 11:05
- Модел на автомобила: "89 Fiesta Mk3 1.3 mono J6B с АГУ
"88 Isuzu Trooper 2.2TD
"95 BMW e36 318tds - Местоположение: София
Re: питане за компютри и за двигатели на фиеста
Благодаря колега ,утре я палим и ще споделям впечатления 
п.п. аз знам че 1.4 вече е CVH с хидравлични повдигачи и ангренажен ремък,но имало доста разлика в разхода спрямо 1.1 и 1.3 ,но това е само на приказки на практика не мога да изкажа мнение.
аз сложих 1.3 по скоро за да не правя ремонт на 1.1 не толкова за да гоня повече мощност

п.п. аз знам че 1.4 вече е CVH с хидравлични повдигачи и ангренажен ремък,но имало доста разлика в разхода спрямо 1.1 и 1.3 ,но това е само на приказки на практика не мога да изкажа мнение.
аз сложих 1.3 по скоро за да не правя ремонт на 1.1 не толкова за да гоня повече мощност