Термостат Mondeo
- cockyhotty
- потребител
- Регистриран: 26 май 2009, 18:47
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi
- Status: Извън линия
Термостат Mondeo
Здравейте!Имам кофти проблем със колата ми Mondeo 2.0i. Не мога да проумея въобще каква температура ми държи двигателя. При студен старт към 3-4 км. каране, каквито са повечето от путуванията ми стрелката за температурата ми едва се показва в бялата зона, дори не клони към N-на.Парното тръгва бързо и пуска топлина, но при включването му стрелката ведната пада като показание.Това ми говори само за прецакан термостат.Само при тежко градско каране, много работа на празен ход и изключено парно стрелката отива в средна позиция и след това се покачва и включва вентилатора.За недозагряване ми говори и доста високият разход на градко-15 л. на 100 км. Мисля да го сменя термостата, но се чудя от Мото Пфое ли да бъде уж оригинален или да бъде BEHR от Auto Plus. Дайте предложения и каква е цената горе долу да се ориентирам.
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Re: Термостат Mondeo
Оригинален в Мото Пфое 32 лв. За това дали от там или от ауто + незнам сякаш от мото пхое е най добре.
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Термостат Mondeo
Днес смених моя поради същата причина ненорамлно загравяне - купих го от мотопфое заедно с гуменото оплътнение - 38.76 сега стрелката седи посредата независимо дали епуснат климатик, дали парното е на HI просто термостата си е бил за смяна и е топло на мотора и на мен 

Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!