Нафтова помпа
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 16:44
- Модел на автомобила: Фиеста 1.8Д
- Status: Извън линия
Нафтова помпа
Привет колеги! Колата е Фиеста 1.8-нафта.Нафтовата ми помпа прокапа е тя от мн време капи но сега е в повечко и явно ще трябва да и се сменят някакви гумени семеринги или уплатнения уж четох че има ремонтни комплекти, мисля смяната да си я направя сам исках да изчакам докато дойде смяната на ремака че като го сменям да сваля тогава помпата да я направя но явно няма да дочакам, искам да помоля някой ако е сменял да сподели как става точно имали тънки моменти ако някои има схема на помпа/моята не я знам каква е мога да кажа само че газта се връща от амортесиорче и жилото е на пласмосово колело с пружина което се върти нямам предтсва дали е Бош или Лукас никаде на нея не пише и номер не виждам/
За да избегна мнения от рода на занеси я на майстор той да я направи и да ти направи центровка искам да споделя че сам си сменям ремаци и ролки, клапани пасване центровка и т.н колата за 4 год не е ходила на майстор нито за предници/само реглаж/ камоли за двигател нещо всичко сам си прая имам малко нахабер просто искам някой който е сменял да сподели, а ако има схема, скица или не6то от рода ще съм много благодарен.
Благодаря предварително!
За да избегна мнения от рода на занеси я на майстор той да я направи и да ти направи центровка искам да споделя че сам си сменям ремаци и ролки, клапани пасване центровка и т.н колата за 4 год не е ходила на майстор нито за предници/само реглаж/ камоли за двигател нещо всичко сам си прая имам малко нахабер просто искам някой който е сменял да сподели, а ако има схема, скица или не6то от рода ще съм много благодарен.
Благодаря предварително!
ima samo dva vida koli Ford i drygi
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 16:44
- Модел на автомобила: Фиеста 1.8Д
- Status: Извън линия