PROBLEM HELP

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
tafrata
потребител
потребител
Регистриран: 27 мар 2010, 23:17
Модел на автомобила: ford
Status: Извън линия

PROBLEM HELP

Мнение от tafrata » 27 мар 2010, 23:58

здравейте имам есkорт 94,1.8 16В DOCH , EFI kабриолет от известно време двигателя не работи добре смисъл прекъсва мени оборотите,но това не е постоянно примерно 2-3 дни е ОК после 2-3 дни ми прекъсва :roll: та въпроса ми е какъв е проблема??????

също така ми прави впечатление че когато колата е студена върви много,но като загрее разликата е огромна?????

благодаря предварително!!!

Nikola Iordanov
потребител
потребител
Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V 1995 комби
Fopd Fusion 1.6
Status: Извън линия

Re: PROBLEM HELP

Мнение от Nikola Iordanov » 28 мар 2010, 16:51

tafrata написа:здравейте имам есkорт 94,1.8 16В DOCH , EFI kабриолет от известно време двигателя не работи добре смисъл прекъсва мени оборотите,но това не е постоянно примерно 2-3 дни е ОК после 2-3 дни ми прекъсва :roll: та въпроса ми е какъв е проблема??????

също така ми прави впечатление че когато колата е студена върви много,но като загрее разликата е огромна?????

благодаря предварително!!!
Най напред се захващаш със свещите, почистване и коригиране на разтоянието на електрода, след което следват кабели да не светят във тъмното , температурни датчици и така докато откриеш повредата.

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”