Странен проблем с колата

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
IliqnSkiqq
потребител
потребител
Регистриран: 25 юни 2010, 15:03
Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 16V-136к.с. EB3955
Status: Извън линия

Странен проблем с колата

Мнение от IliqnSkiqq » 21 яну 2011, 09:10

Здравейте
накратко какво ми се случи тази сутрин-паля си колата да подгрее и след 5 мин ще тръгвам и не тръгва иска и се да огасне и най важното че не ми дава да подавам газ-педакът стои по твърдо от обикновенно и като го натисна до долу едвам отчита на оборотите на двг .По едно време зацепи колата и си тръгна все едно не е имало проблем.
Въпросът ми е възможно ли е да е съединител и ако е той каква е връзката със педала на газта.Колата е на 210 000км с оригинален съединител-и си оделяше по високо но днес направо ме шашна,Мондео МК1 1994 2.0 16V
"Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите."
-Аристотел

Потребителски аватар
cockyhotty
потребител
потребител
Регистриран: 26 май 2009, 18:47
Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi

Re: Странен проблем с колата

Мнение от cockyhotty » 21 яну 2011, 12:07

Случайно да имаш тракшън контрол? Аз имах подобен проблем с машинката на тракшъна. Засичаше сериозно понякога и направо се губеше газта. Ако е от него, направо го изкормваш, вадиш пружинките и зъбното колело от моторчето и нямаш проблеми.

Потребителски аватар
IliqnSkiqq
потребител
потребител
Регистриран: 25 юни 2010, 15:03
Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 16V-136к.с. EB3955

Re: Странен проблем с колата

Мнение от IliqnSkiqq » 21 яну 2011, 14:00

Колега имам но по принцип нещо се отели и мисля да го правя но чак като се затопли.Значи е от това-благодаря за помоща :D
"Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите."
-Аристотел

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”