Странен проблем с колата
- IliqnSkiqq
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2010, 15:03
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 16V-136к.с. EB3955
- Status: Извън линия
Странен проблем с колата
Здравейте
накратко какво ми се случи тази сутрин-паля си колата да подгрее и след 5 мин ще тръгвам и не тръгва иска и се да огасне и най важното че не ми дава да подавам газ-педакът стои по твърдо от обикновенно и като го натисна до долу едвам отчита на оборотите на двг .По едно време зацепи колата и си тръгна все едно не е имало проблем.
Въпросът ми е възможно ли е да е съединител и ако е той каква е връзката със педала на газта.Колата е на 210 000км с оригинален съединител-и си оделяше по високо но днес направо ме шашна,Мондео МК1 1994 2.0 16V
накратко какво ми се случи тази сутрин-паля си колата да подгрее и след 5 мин ще тръгвам и не тръгва иска и се да огасне и най важното че не ми дава да подавам газ-педакът стои по твърдо от обикновенно и като го натисна до долу едвам отчита на оборотите на двг .По едно време зацепи колата и си тръгна все едно не е имало проблем.
Въпросът ми е възможно ли е да е съединител и ако е той каква е връзката със педала на газта.Колата е на 210 000км с оригинален съединител-и си оделяше по високо но днес направо ме шашна,Мондео МК1 1994 2.0 16V
"Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите."
-Аристотел
-Аристотел
- cockyhotty
- потребител
- Регистриран: 26 май 2009, 18:47
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi
Re: Странен проблем с колата
Случайно да имаш тракшън контрол? Аз имах подобен проблем с машинката на тракшъна. Засичаше сериозно понякога и направо се губеше газта. Ако е от него, направо го изкормваш, вадиш пружинките и зъбното колело от моторчето и нямаш проблеми.
- IliqnSkiqq
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2010, 15:03
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 16V-136к.с. EB3955
Re: Странен проблем с колата
Колега имам но по принцип нещо се отели и мисля да го правя но чак като се затопли.Значи е от това-благодаря за помоща 

"Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите."
-Аристотел
-Аристотел