форд фокус 2001 1.8 tddi ,педал на газта

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
marto7
потребител
потребител
Регистриран: 04 дек 2013, 17:23
Модел на автомобила: Ford fokus tddi 2001
Status: Извън линия

форд фокус 2001 1.8 tddi ,педал на газта

Мнение от marto7 » 04 дек 2013, 17:49

Здравейте! Нов съм тука понеже от скоро карам форд фокус 2001 1.8 tddi и това е причината да пиша. Преди 2 дена в движение светна лампата за подгряващите свещи и колата губи мощност а педала на гаста не работи , отбивам изключвам двигатела паля пак и тръгвам без проблем но след няколко км пак същото. Един приятел (също кара форд) ми каза че е имал същия проблем и след като сменил педала на гаста всичко е било наред. Исках да попитам къде мога да намеря в софия тази част или добър сервис на форд? Благодаря предварително

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител
Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
Модел на автомобила: С колелото

Re: форд фокус 2001 1.8 tddi ,педал на газта

Мнение от MapTo_D » 04 дек 2013, 18:16

Като светна подгрева какво стана - колата продължи да си работи, но педала на газта не реагира? Ако е било така е много вероятно наистина да е педала, аз също съм го сменял - направих го в Мото Пфое, само там намерих педал :D . Смяната изглежда да е елементарна, но ремонта го извършиха пак там - иначе съм нямало да имам гаранция, а така имах 1 г. По спомени цената беше около 260лв. Успех.

marto7
потребител
потребител
Регистриран: 04 дек 2013, 17:23
Модел на автомобила: Ford fokus tddi 2001

Re: форд фокус 2001 1.8 tddi ,педал на газта

Мнение от marto7 » 04 дек 2013, 18:22

Двигатела си продължава да работи,не подгрява. Само в мпфое значи?

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”