1,8 ТДЦИ не пали
-
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2015, 20:19
- Модел на автомобила: форт фокус TDCI
- Status: Извън линия
1,8 ТДЦИ не пали
Здравейте колеги! И аз имам един проблемен фокус 1,8 ТДЦИ не мога да го запаля след ремонт на двигателя; смяна на лагери ,сегменти , аксеален лагер и не пали , само препалва и това е . И не ми изключва подгряването на свещите , в смисъл изключва след като подам контакт и като започна да въртя на стартер започва да подгрява отново. Ще съм благодарен на всяка помощ ако някой се е сблъсквал с това , благодаря предварително
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: 1,8 ТДЦИ не пали
Човека, който може да съживи колата ти е в Ямбол:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 14&t=40170
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 14&t=40170
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 24 май 2010, 14:49
- Модел на автомобила: '04 Mondeo Mk3 2.0 TDCI estate
Постоянно ли свети подгрева или мига. Най вероятно не че грее постоянно просто ти сигнализира за грешка.
Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Sent from my LG-D290 using Tapatalk
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Който е ремонтирал да се мъчи да го пали, освен ако това не си ти, проблема не е твой...т.е. твой е, но друг трябва да го реши. Като е ремонтирано, случайно да не би да сте сменили и горивен филтър и новия да не е бил предварително напълнен с нафта!?
- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ -> Focus 1.6 TDCI '07
Ако не сте забравили да закачите някоя букса, остава да не е зацепен правилно.ivancho250 написа:Здравейте колеги! И аз имам един проблемен фокус 1,8 ТДЦИ не мога да го запаля след ремонт на двигателя; смяна на лагери ,сегменти , аксеален лагер и не пали , само препалва и това е . И не ми изключва подгряването на свещите , в смисъл изключва след като подам контакт и като започна да въртя на стартер започва да подгрява отново. Ще съм благодарен на всяка помощ ако някой се е сблъсквал с това , благодаря предварително
Най-добре е, да се закачи диагностика и да се види за грешки след завъртане, без да е върнат ключа.