КОНКУРС "ФОТО ФОРД" 2012

Потребителски аватар
maxpoint
потребител
потребител
Мнения: 1265
Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Местоположение: София
Status: Извън линия

КОНКУРС "ФОТО ФОРД" 2012

Мнение от maxpoint » 23 яну 2012, 22:32

Здравейте отново, ФОТО- ФОРД фенове!
Сдружение “Клуб Форд България” продължава традицията и обявява фото конкурс “Фото Форд 2012”. Конкурсът ще се проведе от 25.01.2012 г. до 10.12.2012 г., като целта е да бъдат избрани 13 снимки за официалния календар на Сдружението през 2013 г.
Правилата са малко променени, но това е с цел улесняване на участниците в конкурса, както и избягването на конфликтни ситуации.
Тази година темата е една - “СНИМКИ ЗА КАЛЕНДАРА”, a всеки от дванадесетте месеца сам по себе си трябва да ви подсказва идеите на кадрите. Искаме от вас максимално да развихрите фантазията си, пожелаваме ви да уловите незабравими моменти и да ги превърнете в безценни кадри, отразяващи максимално духа на съотвeтния месец!
13-тата снимка ще е с отделна тема - “10 ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА СДРУЖЕНИЕ “КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ” и за нея ще има отделни срокове за изпращане и гласуване, които ще бъдат съобразени с датата на провеждането му и съответно обявени по-късно.
В конкурса може да участва всеки регистриран потребител във форума на Сдружение “Клуб Форд България”.
Всеки участник има право да изпраща за всеки един период по една своя АВТОРСКА снимка.
Снимките, освен където е посочено друго, трябва да бъдат изпращани от участниците от 10-то до 30-то число на текущия месец на e-mail konkurs@clubford.org, като задължително писмото трябва да съдържа потребителското име на участника от форума и трите му имена, а по желание и кратко описание. Участници, които не са посочили потребителските си имена и трите си имена, ще бъдат дисквалифицирани.
Снимки за януари месец се изпращат от 25.01.2012 г. до 15.02.2012 г.
Снимки за ноември месец се изпращат от 01.11.2012 г. до 15.11.2012 г.
Снимки за декември месец се изпращат от 16.11.2012 г. до 30.11.2012 г.
Снимката не трябва да съдържа името на участника, неговия ник във форума или друг нарочен белег, по който той да може да бъде идентифициран.
Снимката трябва да е с минимален размер 2 200 пиксела по широката част, снимки, които не отговарят на изискването, няма да се допускат до участие.
Няма да се допускат до участие и снимки, които вече са участвали в предишни кръгове на конкурса.
Журито има право да спре от участие дадена снимка, ако прецени, че тя е в нарушение на духа на конкурса или е невъзможно да бъде ползвана за календар от техническа гледна точка, дори снимката да не е в пряко нарушение на правилата.
Не е задължително автомобилът на снимката да е собственост на участника.
След изтичането на срока за приемане на снимки за участие, журито преценява и публикува допуснатите до участие снимки.
Гласуването за снимките ще се осъществява от 5- то до 25- то число на следващия месец в нарочна тема с качените снимки. Забранява се гласуването за собствена снимка. Ще може да се гласува само за една снимка. Печели снимката, събрала най-много гласове. При равен брой гласове за две или повече снимки, журито решава коя снимка печели, като се мотивира в нарочен пост.
Гласуването за снимките за януари месец ще се осъществи от 16.02.2012 г. до 29.02.2012 г.
Гласуването за снимките за октомври месец ще се осъществи от 01.11.2012 г. до 15.11.2012 г.
Гласуването за снимките за ноември месец ще се осъществи от 16.11.2012 г. до 30.11.2012 г.
Гласуването за снимките за декември месец ще се осъществи от 01.12.2012 г. до 10.12.2012 г.
Коментари за снимките във форума по време на гласуването за съответния месец/период не сe допускат и ще бъдат изтривани.Въпросите тук - http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 90&t=47094
При съмнения за манипулации на гласуването в полза на определена снимка, журито с помощта на администраторите ще извършва собствено разследване и ако се установят такива действия, снимката ще бъде дисквалифицирана.
Всички въпроси и казуси, които не са предвидени в настоящите правила, подлежат на конкретно решение от страна на журито.
Журито е в състав:
1. Александър Иванов – maxpoint;
2. Илиан Евтимов – urgan;
3. Даниела Дянкова – Dani_Barabani;
4. Деян Кънев – DigiPro;
5. Ивайло Георгиев – Ivailo_ Georgiev.
Пожелаваме успех на всички участници и се надяваме отново да ни затрупате с още повече снимки!
За въпроси, моля, обръщайте се към членовете на журито.
Наградата за потребителите спечелили със своя снимка е слава и гордост, както и комплект рекламни материали на клуба, включващ и самият календар!
С изпращането на фотографско/и произведение/я (снимка/и) на e-mail konkurs@clubford.org , участникът в конкурса “Фото Форд” отстъпва на Сдружение “Клуб Форд България” безвъзмездно следните права:
– да възпроизвежда фотографското произведение/я (снимка/и) или части от него по какъвто и да е начин и под каквато и да е форма, постоянна или временна, включително запаметяването му под печатна или цифрова форма в електронен носител в неограничен брой екземпляри;
– да разпространява фотографското произведение/я (снимка/и) или части от него по какъвто и да е начин и под каквато и да е форма в неограничен брой екземпляри;
– да показва публично фотографското произведение/я (снимка/и) или части от него;
– да преработва фотографското произведение/я (снимка/и) или части от него, в т.ч. и да го допълва или внася промени в него, както и да използва фотографското произведение/я (снимка/и) или части от него за създаване на производни (вкл. печатни) произведения или други обекти на авторското право или календари, в т. ч. и всякакви видове календари на Сдружение “Клуб Форд България”.
Участникът се задължава да изпраща за участие в конкурса само собствени авторски фотографски произведения (снимка/и), които не включват права на интелектуална и индустриална собственост на трети лица, които не обиждат и не увреждат репутацията на трети лица по някакъв начини, и за които участникът притежава разрешение от лицата, чиито разпознаваеми изображения/автомобили присъстват в предлаганите фотографски произведения (снимка/и), както и се задължава да осигури спокойно и несмущавано ползване на отстъпените на Сдружение “Клуб Форд България” права.

Поздрави и да ни засипете с прекрасни кадри!!!
Журито на конкурса
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/

Заключена

Върни се в “Конкурс ФОТО ФОРД”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост