смяна на предните апарати и дискове с по-големи СИЕРА
- venom4o
- потребител 
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
смяна на предните апарати и дискове с по-големи СИЕРА
Така  колеги.. лудата ми глава днес и хрумна нова """""""""""ГЕНИАЛНА""""""""""""" идея и да попитам. Отпред и 2та ми апарата са с огромни язви  да не кажа ,че са толкова зле ,че се едно хрома е язва по ръждата. Не спират като хората.. наскоро ги полирах временно да закрепя нещата но така ме е страх а скоро и ще сменям и 4-те спирачни маркуча ...ТА си мисля .. да солжа дискове с по-голям диаметър.. не е задължително да са вентилирани ..  и други апарати ,но от каква кола ще паснат? Накой правил ли го е това упражнение? Дали ще паснат на главината е основния проблем.. 2-ростепенния са дали ще опират в джантата? Заслужава ли си  ? Зелен шофьор съм още .. обичам да ръчкам ,но спирачките не ми държат.. Дискове ще слагам и отзад ,но въпроса е отпред да са 100% стабилни...

- 
				big_pimp
- потребител 
- Регистриран: 19 окт 2005, 18:35
- Модел на автомобила: БАНГИЯ, ТОТАЛКА, СКРАПЕР.. :)
- Status: Извън линия
ОХ познато познато   Понеже аз направих същото ще ти обясна някой неща
  Понеже аз направих същото ще ти обясна някой неща   В момента си с 240 мм ? нали така единственото нещо което можеш да направиш е без смяна на шенкели е да сложиш 260мм дискове и апаратите пак ще се хващат на същите места на шенкела
  В момента си с 240 мм ? нали така единственото нещо което можеш да направиш е без смяна на шенкели е да сложиш 260мм дискове и апаратите пак ще се хващат на същите места на шенкела   Бих ти препоръчал да видиш мойта тема в продава се
 Бих ти препоръчал да видиш мойта тема в продава се   и да се обадиш на телефона който е посочен и да ти обясна,че с писане не става
  и да се обадиш на телефона който е посочен и да ти обясна,че с писане не става   В тази тема в раздел "продава се " продавам всичко което ти е нужно
 В тази тема в раздел "продава се " продавам всичко което ти е нужно   не че си правя реклама но все пак мога да ти помогна
  не че си правя реклама но все пак мога да ти помогна  

Понеже аз направих същото ще ти обясна някой неща
  Понеже аз направих същото ще ти обясна някой неща   В момента си с 240 мм ? нали така единственото нещо което можеш да направиш е без смяна на шенкели е да сложиш 260мм дискове и апаратите пак ще се хващат на същите места на шенкела
  В момента си с 240 мм ? нали така единственото нещо което можеш да направиш е без смяна на шенкели е да сложиш 260мм дискове и апаратите пак ще се хващат на същите места на шенкела   Бих ти препоръчал да видиш мойта тема в продава се
 Бих ти препоръчал да видиш мойта тема в продава се   и да се обадиш на телефона който е посочен и да ти обясна,че с писане не става
  и да се обадиш на телефона който е посочен и да ти обясна,че с писане не става   В тази тема в раздел "продава се " продавам всичко което ти е нужно
 В тази тема в раздел "продава се " продавам всичко което ти е нужно   не че си правя реклама но все пак мога да ти помогна
  не че си правя реклама но все пак мога да ти помогна  
cosworth наш, който си на небето да се свети името ти,както на пътя така и в сервиза!!!!