нямам преглед или поредното тъпо противоречие
- naftova pechka
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2007, 11:10
- Модел на автомобила: FIESTA II 86г., 1600 D, 54 h.p.
Renault Kangoo 1870 D, 65 h.p. - Местоположение: София
- Status: Извън линия
нямам преглед или поредното тъпо противоречие
купих си колата месец април /спряна от движение/ трябваше да мине на преглед. В КАТ казаха ако ще и предишния ден да си минал някъде не ни интересува - такса и през канала. Още не съм минал - единствения ми документ навяващ мисли че колата е минала преглед е документа за платена такса за канал в КАТ и съвпадането на датите на платежното и талона издаден от КАТ - това означава според мен - че колата става.сега ако ме спрат жална ми майка!!!! що нямам преглед....и какво излиза, че КАТ не вярва на пунктовете и минаваш през канала, а в същото време същия този КАТ иска документ за преглед от пунктове за преглед!!!! някак си противоречиво звучи нали?? до колкото знам има и диференцирано отношение към коли внесени от чужбина и коли купени от БГ....в срока за минаване на преглед...........а всички знаят как се минава на преглед
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
- Status: Извън линия
когато аз си регистрирах колата в КАТ забелязах ,че тези коли които са с бг номера и минават през канала не им се издава удостоверение за преглед т.е. имайки такива номера се счита че си минал на такъв,а коли нов внос им се издава удостоверение (лепенка за стъклото и талонче)че са минали технически преглед
а за да си спокоен отиваш в най близкия сервиз който може да издава удостоверения за технически преглед и вместо 25 лв. даваш 35лв.и си готов без излишни въпроси,но знай че ако не си технически изправен не би било редно да се движиш така ако не заради безопастноста на другите то поне заради твоята лична
а за да си спокоен отиваш в най близкия сервиз който може да издава удостоверения за технически преглед и вместо 25 лв. даваш 35лв.и си готов без излишни въпроси,но знай че ако не си технически изправен не би било редно да се движиш така ако не заради безопастноста на другите то поне заради твоята лична
времето е като парите-никога не стига