винтилатор купе Фиеста 1.4 TDCi 2002 г.
-
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2008, 20:17
- Модел на автомобила: Fiesta
- Status: Извън линия
винтилатор купе Фиеста 1.4 TDCi 2002 г.
Здравейте , имам следния проблем с моятя Фиеста 1.4 TDCi 2002 г.: от известно време вентилатора на кепуто ми просвирваше от време на време когато работи на 1,2 или3 степен , сега вече спря
, остана да работи само 4 степен , днес разхвърлях цялата табло , ключа работи , не е от него , явно проблема е във вентилатора , само че незнам къде се намира . Ако някой знае пък от какво може да е проблема нека пише или поне да ме ориентира къде е вентилатора , надявам се да не е там където е най-трудното измислено место
Все пак идва лята и климатика ще е добре да си го ползвам . Между друтого когато копчето е поставено но 1,2 или 3 степен ( вентилатора неработи ) мога да включа климатика , а когато го пусна на 4 степен ( вентилатора работи ) климатика изгасва , направо лудница - чакам помоща ви .

Все пак идва лята и климатика ще е добре да си го ползвам . Между друтого когато копчето е поставено но 1,2 или 3 степен ( вентилатора неработи ) мога да включа климатика , а когато го пусна на 4 степен ( вентилатора работи ) климатика изгасва , направо лудница - чакам помоща ви .
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Най-добре е да си изтеглиш FORD TIS ( Technical Information System), в нея има необходимите схеми за разглобяване на всичко.
А ти можеш да провериш да не би да се е запушил с листа входът на вентилатора
. При мен просвирваше зимата от време на време , изчистих добре под чистачките отвора ( имаше листа и натрупана мръсотия ) и сега не го е правило.
А ти можеш да провериш да не би да се е запушил с листа входът на вентилатора

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
Виж на тази снимка там това което с много кабелчета е букса на един панел който е завит с вида и като се свали от вътрешната страна има съпротивления.
http://www.clubford.org/forum/download.php?id=7060
Туй нещо е за останлите 3 степини на Фиеста МК4. Намира се под жабката, това в ляво е вентилацията на купето.
Ако се ориентираш по снимката огледай дали има сходство при тебе.
http://www.clubford.org/forum/download.php?id=7060
Туй нещо е за останлите 3 степини на Фиеста МК4. Намира се под жабката, това в ляво е вентилацията на купето.
Ако се ориентираш по снимката огледай дали има сходство при тебе.
-
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2008, 20:17
- Модел на автомобила: Fiesta
Ок ще се опитам да намеря този софтуер , но ако някой знае от къде мога да го сваля нека прати линкаcenzor написа:Най-добре е да си изтеглиш FORD TIS ( Technical Information System), в нея има необходимите схеми за разглобяване на всичко.
А ти можеш да провериш да не би да се е запушил с листа входът на вентилатора. При мен просвирваше зимата от време на време , изчистих добре под чистачките отвора ( имаше листа и натрупана мръсотия ) и сега не го е правило.
а аз през това време ще се опитам да набавя още инфо
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... hlight=tis" onclick="window.open(this.href);return false;gonzales написа:Ок ще се опитам да намеря този софтуер , но ако някой знае от къде мога да го сваля нека прати линкаcenzor написа:Най-добре е да си изтеглиш FORD TIS ( Technical Information System), в нея има необходимите схеми за разглобяване на всичко.
А ти можеш да провериш да не би да се е запушил с листа входът на вентилатора. При мен просвирваше зимата от време на време , изчистих добре под чистачките отвора ( имаше листа и натрупана мръсотия ) и сега не го е правило.
а аз през това време ще се опитам да набавя още инфо
Тук има инфо, но май архива в Data BG е стар. Виж темата и после потърси в Arenabg.