реле за мигачи за Сиера 1.8ТД
-
- потребител
- Регистриран: 30 юни 2008, 12:52
- Модел на автомобила: Форд Сиера 1.8 ТД
- Status: Извън линия
реле за мигачи за Сиера 1.8ТД
Здравейте на всички направих си регистрация поради една причина : немога да си намеря реле за мигачи за Сиера 1.8ТД ,освен стандартните 3 крачета има и едно от горе пише на него C2 .Много магазини обиколих и на всякъде ми
се смеят защо още съм я карал тази кола ,че нямало части за нея ??? всички релета които продават са без това краче ,някой знае ли за какво служи то.Колата ми е 90г ,ами какво да правя имам много спомени с нея и не искам да се разделям още със Сиерката
се смеят защо още съм я карал тази кола ,че нямало части за нея ??? всички релета които продават са без това краче ,някой знае ли за какво служи то.Колата ми е 90г ,ами какво да правя имам много спомени с нея и не искам да се разделям още със Сиерката

- askoTAS
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 10:09
- Модел на автомобила: fiesta1.3/lexus is 600 hi
Re: Помогнете това вече не е нормално
колега от софия ли си?
продавам си фиестата 0877960765
нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!
-
- потребител
Не от Пловдив съм,но странното е това ,че всички продавачи от магазините ми казват,че това краче не играе никъква роля.Аз мисля ,че не са по умни от инженерите направили колата ама......
Как мога да го изпробвам дали работи да не би да е другаде проблема ,като се има на предвид,че предпазителя е здрав.Релето се намира под курмилната уредба
Как мога да го изпробвам дали работи да не би да е другаде проблема ,като се има на предвид,че предпазителя е здрав.Релето се намира под курмилната уредба
- askoTAS
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 10:09
- Модел на автомобила: fiesta1.3/lexus is 600 hi
еми зимаш едно дето е без това краче слагаш и си щаслив. по принцип разликата е в свързването вътре ама.........
продавам си фиестата 0877960765
нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!
-
- потребител
Почвам да се замислям да не би това краче да е за аварйните светлини