още една тема за ръжда
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
още една тема за ръжда
колеги ,ръждата вече много ме ядосва ,защото на външен вид от едната ми страна е много лошо,дупка в прага най-отзад,на предната в долната част се отчупи парче около 4-5см,калник в лош вид,по задните вежди е много зле,предните има надежда,около капачката на резервоара има малки петънца.
понеже не си заслужава да правя по традиционния метод ,шкурене ,нови прагове,ламарина за врата,нови вежди и цялостно боядисване просто стъпва на много парички,а и не си заслужава защото имам и други малки дупки в предния кош,скоро и по пода зажалост ще се отворят малки и цифрата става много голяма,но поне с извинение да не изглеждам като някой мангал по пътищата искам да оправя външния вид,че вече "ме е срам".
ако може споделете някой по нетрадиционен метод,ако може и с по малко парички да се мине.
приемам всякакви предложения.чувал по химически път без влагане на много средства,чрез киселини,но само съм чувал.
нека който квите идей има да ги изложи
понеже не си заслужава да правя по традиционния метод ,шкурене ,нови прагове,ламарина за врата,нови вежди и цялостно боядисване просто стъпва на много парички,а и не си заслужава защото имам и други малки дупки в предния кош,скоро и по пода зажалост ще се отворят малки и цифрата става много голяма,но поне с извинение да не изглеждам като някой мангал по пътищата искам да оправя външния вид,че вече "ме е срам".
ако може споделете някой по нетрадиционен метод,ако може и с по малко парички да се мине.
приемам всякакви предложения.чувал по химически път без влагане на много средства,чрез киселини,но само съм чувал.
нека който квите идей има да ги изложи

винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
-
- потребител
- Регистриран: 23 яну 2009, 10:43
- Модел на автомобила: Eskort CL 1.8 Дизел 60 конски сили
Re: още една тема за ръжда
Колега, и моята кола е в същото състояние. Най-вероярно ще я изчистя с щкурка, после с преобразувател на ръжда и ще я боядисам с малка четка или мече. При мен петната са малки, но са много .....
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
Конци където монтьорите си бършат ръцете ги напояваш с лепило за фаянс и кото изсъхне кит и боя.
- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
Извинявай но най-сигурното си е изкърпване.
Е малко повечко е но,преди Всичко сигурноста.
На мен за прагове и вежди и труд и боя ми обадиха 450-500 лева.
Иначе по купето другаде нямам оплаквания.
Чувал съм че запълват дупките със полипропиленова пяна(кадето запълват около прозорците),рязане , шлайфане ,китване и боядисване.
Е малко повечко е но,преди Всичко сигурноста.
На мен за прагове и вежди и труд и боя ми обадиха 450-500 лева.
Иначе по купето другаде нямам оплаквания.
Чувал съм че запълват дупките със полипропиленова пяна(кадето запълват около прозорците),рязане , шлайфане ,китване и боядисване.