форд пума . не се форсира
-
- потребител
- Регистриран: 16 окт 2009, 07:08
- Модел на автомобила: PUMA
- Status: Извън линия
форд пума . не се форсира
Здравейте!
Имам Пума 125 кончета 1998г. Всичко си беше наред но сега неиска да се форсира .като натиснеш рязко газта почва да се дави после се поуправя но след известно време пак се дави като изкривиш педала на газта ! помпата е здрава филтъра е чисто нов ! моля Ви дайте съвет къде да търся ?
Имам Пума 125 кончета 1998г. Всичко си беше наред но сега неиска да се форсира .като натиснеш рязко газта почва да се дави после се поуправя но след известно време пак се дави като изкривиш педала на газта ! помпата е здрава филтъра е чисто нов ! моля Ви дайте съвет къде да търся ?
- viktor8881
- потребител
- Регистриран: 24 мар 2009, 16:39
- Модел на автомобила: ford focus 1.6 99г. газов инжекцион
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: форд пума . не се форсира
Почисти си профилактично MAF-а.pittton написа:Здравейте!

-
- потребител
благодаря ви колеги но се оказа дебитомера ! почистих го и вече е като ниско летящ самолет !~ смених и съединитела ! размина ми се само с феродов диск ; лагер помпата се оказаха без износване и цялата работа ми излезе 280лв! съединител- Сакс 170лв и труд 110лв !!!
ако нещо друго ви интересува което съм сменял питайте !

- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
MAF и дебитомер е едно и същоpittton написа:благодаря ви колеги но се оказа дебитомера ! почистих го и вече е като ниско летящ самолет !~ смених и съединитела ! размина ми се само с феродов диск ; лагер помпата се оказаха без износване и цялата работа ми излезе 280лв! съединител- Сакс 170лв и труд 110лв !!!ако нещо друго ви интересува което съм сменял питайте !
-
- потребител
благодаря колега . вече съм наясно ! ако има нещо с което да съм полезен питайте !!!