focus 1.6 16v - прекъсва
-
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2009, 17:45
- Модел на автомобила: focus 1.6 16v
- Status: Извън линия
focus 1.6 16v - прекъсва
Здравейте колеги,имам един проблем.Когато подавам по-рязко газта или по нанагорнище колата започва да прекъсва все едно не й достига гориво или й влиза повече. Сменях свещите 3 пъти сега съм с оригинални от МФ уж в началото две/три седмици вървеше добре с тези свещи сега пак започна с проблемите. А и друго изникна като пусна климатика той освен,че вече не охлажда(което означава,че трябва да го презаредя),колата започва да губи обороти и да гасне като е по инерция.Някой ако може да ми каже нещо по въроса
Благодаря предварително!

Последна промяна от paci на 22 сеп 2010, 20:10, променено общо 1 път.
Причина: заглавието
Причина: заглавието
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: focus 1.6 16v - прекъсва
Хубаво си сменил свещите, а кабелите? Погледнали ги? Някъде нещо протрито? Д присветват в тъмното? Като ги намокриш да чуваш припукване?
А бобината прегледа ли я? Визуално за пукнати? Мери ли съпротивления между двойсите изходи? а на малката букса на входа?
Някъде имаше тема с точните (или поне приблизителните) стойности за бобината. Като ориентир на високата страна трябва да са две по две еднакви.
А бобината прегледа ли я? Визуално за пукнати? Мери ли съпротивления между двойсите изходи? а на малката букса на входа?
Някъде имаше тема с точните (или поне приблизителните) стойности за бобината. Като ориентир на високата страна трябва да са две по две еднакви.