Проблем електрика Форд Конект
-
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2011, 18:31
- Модел на автомобила: форд фокус
- Status: Извън линия
Проблем електрика Форд Конект
Здравейте колеги!Ще помоля за малко помощ .Карам Форд Конект 1.8 TDCI 2004г.Спирам си вчера колата като всичко си беше наред .Тази сутрин сядам паля но нищо- леко свети индикацията на аербег и на маслото изгасват и нищо само мига интензивно червената лапичка на защитата.Мигачите не работят ,къси дълги също .Общо взето по таблото нищо не работи.Въобще ток не се подава към стартера.А акумулатора няма проблем всичко друго работи и то нормално ,смисъл че няма индикации както прецакване .Ходих на диагностика като закачиха компютъра абсолютно дава грешки навсякъде. Според механика някъде масата не е добре и трябва да се търси по кабелите проблема .И сега става интересно- да ще се търси проблема но 40 лири на час защото аз съм във Северна Ирландия и като ги познавам тук механиците възможно е 3 дена да търси проблема.Вече минах по този път със нафтовата помпа два месеца по сервизи . Благодаря на всички предварително .
-
- потребител
Re: Проблем електрика Форд Конект
Мисля си за стартерният ключ защото преди пет месеца когато се прецака помпата голямо въртене беше да паля и от там да се е получило нагарене на ключа и сега тотално да се е повредил.Само логика
-
- потребител
Re: Проблем електрика Форд Конект
Колеги проблема този път е решен бързо -кабел на бушоните който са във купето