Ел. схема
-
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2011, 01:58
- Модел на автомобила: ford fiesta
- Status: Извън линия
Ел. схема
Здравейте, някой случайно да разполага с ел. схема на Форд фиеста 1,3 1995 година с катализатор J6B. Майстора не успя да открие, защо колата не пали. Т а искам сам да си я оправя. Ако разполагате и с някаква книга за този модел ще съм Ви много благодарен.
-
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
- Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.
Re: Ел. схема
колега може да си изтеглиш програмата FORD TIS има доста неща вътре. Ако опишеш какъв е точно проблема до къде си стигнал мога да помагам.Ако не намериш програмата мога да ти е пратя. Всъщност е имаше и тук някъде във форума.
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Изпратил съм ти схемата на имейла! В мн странен формат е файла и не мога да го прикача тук.desperado1 написа:Здравейте, някой случайно да разполага с ел. схема на Форд фиеста 1,3 1995 година с катализатор J6B. Майстора не успя да открие, защо колата не пали. Т а искам сам да си я оправя. Ако разполагате и с някаква книга за този модел ще съм Ви много благодарен.
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
-
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2011, 01:58
- Модел на автомобила: ford fiesta
peigera написа:колега може да си изтеглиш програмата FORD TIS има доста неща вътре. Ако опишеш какъв е точно проблема до къде си стигнал мога да помагам.Ако не намериш програмата мога да ти е пратя. Всъщност е имаше и тук някъде във форума.
Прати ми я ако можеш.
-
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
- Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.
Дай ми скайп или ти ме намери моя е както ми е ника peigera