Членство в Сдружение "Клуб Форд България" през 2013 г.

... но може да са полезни
Отговори
Потребителски аватар
Ivaylo Georgiev
Администратор
Администратор
Мнения: 2418
Регистриран: 23 апр 2007, 10:38
Модел на автомобила: Focus 2010 1.6 Duratec 16v Ghia
Escort 1996 1.8 TD CLX
Местоположение: София, кв. Лозенец
Контакти:
Status: Извън линия

Членство в Сдружение "Клуб Форд България" през 2013 г.

Мнение от Ivaylo Georgiev » 04 фев 2013, 11:59

Здравейте малки, големи и още по-големи Форд клубари и вие, проекто-клубари!

Настъпи 2013 г. и докато осъзнаваме шегата на маите и техния 1 Април, дойде моментът за подновяване на членството в Сдружение “Клуб Форд България”. Не си все още член на клуба?- този пропуск бързо може да бъде поправен с няколко лесни дрифта, подробни указания за които ще намерите на тайно място в тази страница.

Чудиш се защо да пък ставаш член на Сдружението и какви радости, трепети, емоции и драми и ползи ще ти донесе това?- няма да ни стигне цял ден да ги изброяваме, за всеки от нас това е индивидуално неповторимо усещане, а и ти се досещаш за част от тях, но все пак накратко:
- Много нови и интересни, безрезервно подкрепящи се приятели из цялата страна, с подобни на твоите интереси, които винаги са готови и за веселби но и 24/7 да скочат за теб посред нощ и да ти помогнат и те измъкнат от всякаква ситуация;
- Принадлежност към първоначално обединени от една идея и марка автомобили хора, но по своему изключително разноцветни и запомнящи се разнолики личности, чиято обща цел е единствено да се чувстват непринудено добре нахилени заедно и навсякъде;
- Маркиране в червено на профила на клубния член във форума на Сдружението и достъп до секцията на форума “Раздел за членове на Сдружение “Клуб Форд България”, където от клубните членове се дискутират и обявяват текущите дейности на Сдружението;
- Получаваш уникална цветна клубна карта с лого и гравирано твоето име, която е дискретен символ на принадлежност към Сдружението и както е доказала често практиката при показването й, “вълшебни врати отваря!”;
- Възможност да участваш пряко в обсъждането и вземането на решения за политиките на Сдружението като напр. организиране и провеждане на клубни събития и предимство при записването за тях, и при желание да поемаш отговорности за тяхното изпълнение, както и да участваш с реален глас в органите на управление.
- Отстъпки от 15% от всички рекламни материали на Сдружение “Клуб Форд България” и от 15% на цените за организирани събития от Сдружение “Клуб Форд България”.
- Търговски отстъпки в различен размер за конкретни предлагани продукти и услуги от партньори на Сдружение “Клуб Форд България”, с които работим заедно.
- Е, няма да опишем всичко, трябва да останат малко тайни и за след прекрачването на прага!

Да поднесем и малко суха, но добре смляна и вкусна статистика за постигнатото дотук:
Сдружение “Клуб Форд България” е вписано в регистъра към Софийски градски съд по Закона за юридическите лица с нестопанска цел през 2006 г. Сдружението извършва дейността си в интернет, чрез интернет страница и форум, които съществуват от 2002 г. (http://www.clubford.org/forum/), както и чрез активност в социалната мрежа Facebook. Форумът има хиляди уникални посетители ежедневно, стотици хиляди посещения месечно, над 28 100 регистрирани потребители, над 30 600 активни теми и над 320 000 потребителски мнения.

Отделно от интернет дейността, Сдружение “Клуб Форд България” си партнира с много други сходни сдружения, държавни структури, обществени организации и търговски дружества (вкл. тясно сътрудничество с МОТО-ПФОЕ), включвайки се в благотворителни събития, общественополезни каузи или участвайки в реализацията на различни социалнозначими проекти. Поддържат се контакти с чуждестранни клубове и сдружения на фенове на марката Ford. Ежегодно се организират срещи на членове и потребители на Сдружението от цяла България, през 2009 година беше организиран Национален Ford Фест на писта Калояново, а през 2011 г. и 2012 г. националната среща на Сдружение “Клуб Форд България” беше посетена и от участници от Румъния.

За 2012 г. се предвидиха и бяха проведени грандиозни асфалто-кръчмо-дрифтово-пистово-бутилково-помитащи мероприятия по случай десетият юбилеен национален събор на Сдружението! Годината бе изпълнена с много приятни събития и полезни реформи, от които Клуба излезе по-силен и модерен и готов за още по-сериозни предизвикателства.

За 2013 г.... границите и рекордите трябва да бъдат сериозно прескачани, а историята и традициите затвърждавани. Очаквайте неочакваното!

Ако си стигнал до края на тази страница и четеш този текст, то ти имаш спешна нужда от заявка за членство в Сдружение “Клуб Форд България”, която може да отвориш и попълниш тук.

Подаването на документи за членство от нови клубари, заплащането на членския внос за 2013 г., включително от настоящите клубни членове, се извършва по реда и в сроковете, описани тук. След заплащането му ще получиш новата си членска карта по пощата, на посочения в заявлението за членство пощенски адрес, или лично от някой от представителите на Сдружението. В случай, че настъпи промяна в посочения от теб адрес за кореспонденция, молим да бъдем уведомени своевременно.

Очакваме те!
May the FORD be with you!

Членовете на Сдружение “Клуб Форд България”

Отговори

Върни се в “Архив - теми, които не са актуални”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта