Ford Fiesta 2002 1.4i вакуум в резервоара
-
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2013, 16:29
- Модел на автомобила: Ford Fiesta
- Status: Извън линия
Ford Fiesta 2002 1.4i вакуум в резервоара
Колеги,
Пускам темата, защото като отворя резервоара да слагам бензин при отварянето на капачката се чува едно доста дълбоко вдишване. Някакви идеи???
Пускам темата, защото като отворя резервоара да слагам бензин при отварянето на капачката се чува едно доста дълбоко вдишване. Някакви идеи???
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Ford Fiesta 2002 1.4i вакуум в резервоара
Ако си беше направил труда да попрочетеш, щеше да разбереш, че е така при всички Фордове.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Потвърждавам.HACKO написа:че е така при всички Фордове.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Много тъпо и за мен е наистина странно това. По принцип фордчето го купих на майка ми и тя си го кара, аз карам БМВ трета серия и ако това явление при мен се появи, това значи проблем! Трудно ми е да повярвам, че резервоара трябва да седи под напрежение, което освен всичко тормози и бензиновата помпа, но щом казвате, че е нормално, значи сигурно сте прави, аз все пак съм нов и за пръв път се докосвам до форд!
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Ако твоето БМВ е в САЩ ще прави същото, от 30 години там допустимото количество бензинови пари които излизат от автомобила е 0, затова горивните системи са вакумирани и има специална система за събиране на парите в акумулатор и като се запусне д-ля се подават във всмукателния колектор. В Европа няма такова изискване, но Фордовете открай време си я имат тази система.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
Напълно логично ми звучи всичко това и аз благодаря колега, че се отзова, за да нямам притеснения кое и как и само да се филмирам излишно. Виждам, че си запознат, ако може да те помоля да се изкажеш и по другата ми тема ще съм ти още по-благодарен! Ето я : http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 91#p477091HACKO написа:Ако твоето БМВ е в САЩ ще прави същото, от 30 години там допустимото количество бензинови пари които излизат от автомобила е 0, затова горивните системи са вакумирани и има специална система за събиране на парите в акумулатор и като се запусне д-ля се подават във всмукателния колектор. В Европа няма такова изискване, но Фордовете открай време си я имат тази система.