Ford Focus mk1 GHIA отключване
-
- потребител
- Регистриран: 27 ное 2014, 15:52
- Модел на автомобила: Focus
- Status: Извън линия
Ford Focus mk1 GHIA отключване
Здравейте,
имам един такъв въпрос. Като натисна бутона за отключване на дистанционното се отключва само шофьорската врата. След като натисна още един път се отключват и останалите. Знам как се включва и изключва тази екстра (натискат се и се задържат едновременно бутоните за заключване и отключване и се изчакава премигване). Да, ама не става при мен.
Има ли друг вариант за промяна, защото напоследък се возим повече то 1 човек в колата и малко ме дразни да натискам всеки път по 2 пъти бутона ?
имам един такъв въпрос. Като натисна бутона за отключване на дистанционното се отключва само шофьорската врата. След като натисна още един път се отключват и останалите. Знам как се включва и изключва тази екстра (натискат се и се задържат едновременно бутоните за заключване и отключване и се изчакава премигване). Да, ама не става при мен.
Има ли друг вариант за промяна, защото напоследък се возим повече то 1 човек в колата и малко ме дразни да натискам всеки път по 2 пъти бутона ?
- lld
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2013, 20:32
- Модел на автомобила: Ford Focus 1,6 16v 100 hp 99г. Ghia
с газов инжекцион Tartarini - Местоположение: Враца
- Контакти:
Re: Ford Focus mk1 GHIA отключване
Записвам се втори със същият въпрос.
www.mebelist.com - Мебелният форум на България
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Е от какво се оплаквате, това е двойно заключване при което и при счупено стъкло вратата не се отваря дори отвътре,- полезна екстра е. На моето Мондео е също така.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
И кое и е полезното, че не мога де се сетя? Форд не е от предпочитаната марка на крадците на коли, а и те си имат начини за отключване на колата без да чупят стъкла. Тези дето крадат CD плеяри и забравени неща в колата напоследък просто чупят стъклото и бъркат през него без дори да правят опит да отворят вратата.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- antipower
- потребител
- Регистриран: 11 окт 2013, 18:59
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16v 2002г. Ghia
При мен пък работи.
Вчера пробвах да я активирам функцията и после също така бързо я деактивирах.
Вчера пробвах да я активирам функцията и после също така бързо я деактивирах.