Спешна нужда от Strut Brace за ескорт 1.8 16v
-
- потребител
- Регистриран: 08 окт 2006, 19:07
- Модел на автомобила: 2000 Mercedes S500
2006 Toyota Prius
1996 Toyota RAV4 - Местоположение: Бургас
- Status: Извън линия
Нещо не ми се отваря този линк. Ще опитам пак по-късно. Сега видях, че скобата на gmivanko е статична, тоест не може да се регулира. За да има ефект (да спре да яде гумите), скобата трябва да е винтова, за да може да се регулира, нали така?
И как по-точно се разбира колко да се раздалечат едно от друго "бомбетата" горе? По метода на пробата и грешката (докато спре да яде гумите) или се мери някакъв ъгъл?
И как по-точно се разбира колко да се раздалечат едно от друго "бомбетата" горе? По метода на пробата и грешката (докато спре да яде гумите) или се мери някакъв ъгъл?
- baihui
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2005, 23:48
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI
- Контакти:
ако някой смята че с един винт на щангата ще си разпъне предницата жестоко се лъже
това се слага за допълнително напрежение на щангата а иначе разпъването става с хидравлични крикове. и мойта в момента няма но се замислям дали да сложа че да държи тръбата под напрежение...и дали има кой знай къв смисъл...

- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
Аз от днеска съм и с долната разпънка
... 2 дни ми отне да я направя
http://peugeotclub.info/forum/viewtopic ... 175#149175" onclick="window.open(this.href);return false;

http://peugeotclub.info/forum/viewtopic ... 175#149175" onclick="window.open(this.href);return false;
- baihui
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2005, 23:48
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI
- Контакти:
мойто забавление ми излезе солено...препоръчвам на всеки ако неиска да си има ядове от наще хубави пътища и легналите полицаи тип Полицейско управление (с толова асфалт че да покрие 100 кв. отсечка) да спъва навреме. Утре отивам да регулирам предница и да вида къв е ефекта от тва дет сме свършили...и между другото явно като сме променили ъгъла почнаха да пукат каретата
За информация 1 бр. в МП е 290 кинта...спрях са на некви ментета 105 кинта... глава ме боли вече