Здравейте , моля дайте съвет относно смяна на колицата ...

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Потребителски аватар
sashom
потребител
потребител
Регистриран: 19 юли 2006, 15:59
Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 TDCI 68к. 2006г.
Status: Извън линия

Здравейте , моля дайте съвет относно смяна на колицата ...

Мнение от sashom » 08 авг 2007, 14:03

Здравейте. Имам Фиеста 2006 , имам и мерак да я сменя с фокус, исках новия който излиза скоро но не ми се чака. Та моята колица я имам от 6 месеца, лизингова е. Някой има ли идея как става врътката да върна моята и да взема фокус и дали ще се наложи да давам някакви пари... защото точно на това се надявам да не давам...

dreidrei
потребител
потребител
Регистриран: 26 юли 2006, 15:11
Модел на автомобила: притежавал Ескорт 1.8TD ENDURA-DE, 66kW, '98г, хечбек, Ghia

Мнение от dreidrei » 08 авг 2007, 14:18

Като я върнеш (ако се навият) при всички случаи ще начислят овехтяване, пък и парите, които си плащал до сега по лизинга няма да ти ги върнат... Това е, което знам.. Който знае повече - да пише
(от МП си я взел, нали?)

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Re: Здравейте , моля дайте съвет относно смяна на колицата .

Мнение от cenzor » 08 авг 2007, 14:19

sashom написа:Здравейте. Имам Фиеста 2006 , имам и мерак да я сменя с фокус, исках новия който излиза скоро но не ми се чака. Та моята колица я имам от 6 месеца, лизингова е. Някой има ли идея как става врътката да върна моята и да взема фокус и дали ще се наложи да давам някакви пари... защото точно на това се надявам да не давам...
E, как няма да даваш.. :roll: Кой според теб ще поеме разликата между цената на нова и употребявана .
Подсказвам - ти ще си. Очаквай от цялата размяна да си няколко хиляди лева назад.
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

Потребителски аватар
vlad
потребител
потребител
Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
Контакти:

Мнение от vlad » 08 авг 2007, 14:30

В твоя случай мисля, че няма как да не даваш , много в началото си на лизинга. По принцип оценяват колата, приспадат ти дължимите вноски до края на лизинга и каквото остане се прехвърля като първоначална вноска за новия лизинг.
Най-добрия вариант е да намериш някой да вземе твойта, споразумяваш се да му се прехвърли твоя лиз. договор и правиш нов за Фокуса. Но пак ще си на зад с парите, процентно твойта се е обезценила много още с излизането от магазина, а си платил почти нищо като вноски.

Потребителски аватар
sashom
потребител
потребител
Регистриран: 19 юли 2006, 15:59
Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 TDCI 68к. 2006г.

Мнение от sashom » 08 авг 2007, 15:49

мдааа, лошото е, че аз всъщност искам следващия и ако трябва след година пак ще ми излезе прекалено солено и като гледам май е по-добре да размисля да го правя сега ...

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”