Миднайт фън

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
bigmurzi
потребител
потребител
Регистриран: 06 мар 2007, 00:29
Модел на автомобила: '87 Fiesta 1.4i и двулитров японски хладилник
Status: Извън линия

Мнение от bigmurzi » 28 юли 2007, 03:08

>:D<: организирайте нещо, пишете тук и съм там! :) само да е след следващата седмица, че курника отива на козметик и уши,нос гърло :P а за, тежестта в багажника, имам резервна гума, куфар с инструменти, гедоре и един куп други тежащи неща там, та мисля, че още 30-50кг ще и доидат в повече..все пак е 1.4 и не и стига много, много силичката..

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 28 юли 2007, 06:50

bigmurzi написа:...
Сега се прибирам от бач и си мислих за поста си. Викам си "сега оня е зациврил яко" :) Нема такова нещо !:) Печен си :wink:

Имате си в София къде си прайте шоуто. Тук в Плевен няма. Чух нещо че имало правели нещо някъде но ...
И другата седмица имам яко зор и след това почивка. Ако в София нещо някъде се сберете от клуба викайте. Е то кво някъде освен на Божурище нали така ? На друго място ще ни пляскат ченгетата. :)
2 седмици някъде ще съм почивка и ако нещо намислите викайте, може да успея да дойда щото има мерак :)

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 28 юли 2007, 08:50

Абе майната им на ченгетата, обаче на пътя не бива щото става ей това:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=11864" onclick="window.open(this.href);return false;
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

bigmurzi
потребител
потребител
Регистриран: 06 мар 2007, 00:29
Модел на автомобила: '87 Fiesta 1.4i и двулитров японски хладилник

Мнение от bigmurzi » 28 юли 2007, 19:30

paci написа:...
хубаво е, че не си се засегнал, не съм имал такава идея в отговора на твоят пост :wink:

по софето има доста места, където да се позабавляваш с количката, така е.. особенно вечер, но това са предимствата на големият град..
има си и лоши страни де, много полиция в последно време, снощи ми написаха първият акт - за превишена скорост с 20км.. :? и не искаха пари гадовете, а то булеварда пред София Ленд, как да караш там с 50 в 23:30..но и това не е толкова лошо, защото бая народ с по-сериозни нарушения се измъква с пари, и след това стават големи простотии.
давайте да мислим за някоя сбирка с цел масови безредици :P

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”