Какво ще правим с цените на горивата?
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
Аз пък си карам на бензин и нямам никакво намерение да слагам газова уредба. Все пак на ден средно да изминавам по 15 км., т.е. караме децата на градина, жената до нейната работа и аз после до моята. В 17.30 ч. по обратния ред
Събота и неделя да мръднем до някъде и това е. Хайде на седмица да има няма общо 100 км.
Тези които въртят обаче по цял ден, вече друга е постата там.

Тези които въртят обаче по цял ден, вече друга е постата там.
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
orlinm
Проблема не е в това колко харчат колите ни, а колко изкарваме
Аз с мойта ако не я настъпвам ми дава 7-8 извънградско, а за сега най-много ми е давала 11 с 150-160++ нон стоп и яко трафик - газ, спирачка... И на мене не ми е приятно като от тука до морето трябва да дам 100 кинта за път, но всеки си избира. Аз няма да си скопя колата, поне не тази, докато други колеги от този форум първото нещо им е да сложат газова. Като теглим голямата черта колко спестяваме обаче е друг въпрос, защото много рядко всъщност са на кяр.
Та на темата с бензина: ще се качва и качва и качва... Ако някой си мисли, че ще падне дълбоко се лъже. Инфлация и там глупости, да не споменаваме ЕС. В крайна сметка за една фиеста 1.1 дали ще харчи 15лв на 100 или 15.3лв е все тая, а другата година ще кажем дали ще харчи 15.3 или 15.6 все тая хехехе... Въпроса е да ни се вдигне нашата печалба, а това зависи само от нас.
Проблема не е в това колко харчат колите ни, а колко изкарваме

Аз с мойта ако не я настъпвам ми дава 7-8 извънградско, а за сега най-много ми е давала 11 с 150-160++ нон стоп и яко трафик - газ, спирачка... И на мене не ми е приятно като от тука до морето трябва да дам 100 кинта за път, но всеки си избира. Аз няма да си скопя колата, поне не тази, докато други колеги от този форум първото нещо им е да сложат газова. Като теглим голямата черта колко спестяваме обаче е друг въпрос, защото много рядко всъщност са на кяр.
Та на темата с бензина: ще се качва и качва и качва... Ако някой си мисли, че ще падне дълбоко се лъже. Инфлация и там глупости, да не споменаваме ЕС. В крайна сметка за една фиеста 1.1 дали ще харчи 15лв на 100 или 15.3лв е все тая, а другата година ще кажем дали ще харчи 15.3 или 15.6 все тая хехехе... Въпроса е да ни се вдигне нашата печалба, а това зависи само от нас.

Изяж бобър - спаси дърво!
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
ми от нас зависи,когато работим за себе си(или ако всеки от нас е шеф),но не забравяй,че 70% от хората са работници на заплата.Нали се сещаш,че като се увеличава печалбата тя се отразява на джоба на шефа,а не на работниците му.Всеки работодател казва "като се вдигне печалбата,ще вдигнем и заплатите",дрън дрънKickingKing написа:orlinm
... Въпроса е да ни се вдигне нашата печалба, а това зависи само от нас.

Малко се отклонихме от горивата,ама карай....