Странна работа с паленето
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
- Status: Извън линия
Re: Странна работа с паленето
Е определено си нямах на представа че зетека така ще се изложи 

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
-
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2014, 17:34
- Модел на автомобила: Фокус 2 2.0 бензин Джия 2005г 5врати
- Status: Извън линия
Re: Странна работа с паленето
Хм интересни размисли
Съединителят е на около 3 000 км(обаче преди 300 км се счупи тресчотката на педала на съединителя).Оправил я е брата на жена ми,Но последните 100 км пак се разскърца педала(така започна да прави преди да се счупи тресчотката).И Определено има Проблем със скоростната кутия-досега беше само износен синхронизатор на 2-ра,но през последните около 500км започнаха трудно да влизат задна и 1-ва,а днес едва успях да включа 1-ва(интересното е,че проблемите с 1-ва и задна започват след като мотора загрее до нормална температура-на студен двигател няма грижи с предавките).
Ще ми се наложи да изчакам пролетта,малко да събера кинти и ще отида до Митко.Искам колата да е 6,пък и съм Любопитен какъв/и са и проблемите.
Не знам дали е за тук,но преди 2 седмици смених меката връзка,че старата окончателно се скапа(клатела се отдолу на където си иска и е пречела на нормалното излизане на изгорелите газове(смяната ми струва 50лв в Обеля).
Поздрави

Ще ми се наложи да изчакам пролетта,малко да събера кинти и ще отида до Митко.Искам колата да е 6,пък и съм Любопитен какъв/и са и проблемите.
Не знам дали е за тук,но преди 2 седмици смених меката връзка,че старата окончателно се скапа(клатела се отдолу на където си иска и е пречела на нормалното излизане на изгорелите газове(смяната ми струва 50лв в Обеля).
Поздрави