Говорилня
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
- Status: Извън линия
Re: Говорилня
Да им е честито, и по-конкретно на Митака.
Да са им честити и новите, по-високи местни данъци и такси.

Да са им честити и новите, по-високи местни данъци и такси.

Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
разбрал си ме погрешно ,за мен няма значение кой от къде е,стига да е Човек-работя с хора от цяла БГ ,но само с тези от ...(фани ми го за мерникmitaka76 написа:Трудно е да станем всички столичани, не че е невъзможно, като гледам как куцо и сакато е хукнало нататък, па и някои не искаме

в интерес на истината ,когато отивам на разходка извън София просто ме е срам от пишман софиянците и затова не казвам откъде съм

времето е като парите-никога не стига
- Yamato
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2011, 00:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI '01 (коНби)
Всички сте добре дошли в нашият град - ваша столица >:D<: Само пазете чисто >:D<: Таквиа междуградски спорове и класификации са тъпи (като изклюим ПЕрник). Да не се обиди само някой от там, който не е типичен перничанин 

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Преди 20 години един англичанин (беше дошъл да ремонтира един тестер - 4 дни в Правец) ме попита колко време пътувам до работа. Като му казах, че да 10 минути стигам до работа се опули и веднага попита каква кола имам, сигурно се надяваше да е Ферари, но остана разочарован и още по-опулен като разбра, че ходя пеш. След това с тъга в гласа спомена, че всеки ден пътувал по 100 мили до Лондон.
Така че не си мислете, че сме открили топлата вода. Просто сме 100 години назад и 50 в ляво!
Така че не си мислете, че сме открили топлата вода. Просто сме 100 години назад и 50 в ляво!

-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2008, 11:49
- Модел на автомобила: ?
Ново 20 - съботно-неделни дежурства...
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
-
- потребител
Тц, домашни. Нов служебен телефон, който ще циркулира и който и да ти звънне, където и да ти звънне трябва да реагираш.
Може и никой да не ти звънне, ма ще видим. то ще ми се пада прмерно веднъж на 15-20 седмици да съм дежурна, ма не ме кефи мисълта.
Може и никой да не ти звънне, ма ще видим. то ще ми се пада прмерно веднъж на 15-20 седмици да съм дежурна, ма не ме кефи мисълта.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Перничани у нашия форум май няма.Те там всички са у VW форума по рождение.Yamato написа: Да не се обиди само някой от там, който не е типичен перничанин
- ЯЛТА
- Потребител
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Има има, и един даже ми се беше обидил, огорчил и възмутил.mrdds написа:Перничани у нашия форум май няма.Те там всички са у VW форума по рождение.Yamato написа: Да не се обиди само някой от там, който не е типичен перничанин
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... a&start=60" onclick="window.open(this.href);return false; Има си фордаджии и от там бре!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- Яким
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2009, 14:31
- Модел на автомобила: Focus MK1 facelift 1.8 `04г. Tdci . 100к.с (триврат)
- Контакти:
"mrdds написа:Перничани у нашия форум май няма.Те там всички са у VW форума по рождение.
Чш... алоу, колега не мой така - на шефката синът е от перник с форд и е регистриран въ форума

п.п. При това, по моя препоръка се регистрира момчето

-
- потребител
брей, къв си бил ХедХънтър....
- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Малко скай снимки от София :
http://dariknews.bg/view_photo_topic.ph ... tart_photo
С не чак дотам добри обяснения.
http://dariknews.bg/view_photo_topic.ph ... tart_photo
С не чак дотам добри обяснения.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- nikolovvd
- потребител
Като гледам таблото се сещам за модела на хеликоптела. Искат да покажат, че са дали четварт милион за хеликоптер.
- Yamato
- потребител
Това са все неща, дето основните медии на Запад ги имат отпреди 30 години още. >:D<: Не е лошо де. Държавицата ни може да ги използва, когато някой закъса в планината, да не дава господ, а не Боко лично да ходи с неговия
Интересно ми е защо продажниците от боклукТВ не са си купили. Нали са голямата работа, пък и са телевизия? Бойко толко не можа един хеликоптер да им купи 

- nikolovvd
- потребител
Това става само за возене и едва се оправя с двама мъже по 100 кг., а ти искаш спасителни акции да правят в планината.Yamato написа: ... да ги използва, когато някой закъса в планината ...
Гледай за какво става въпрос! Robinson R22 Beta II
http://aviationadvisors.net/#/360094ss1 ... 3=nullssss" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Хахах, с туй освен да се кръжи и да се хвърли сандвич и бутилка вода, друго не става.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- Yamato
- потребител
Не исма. Само се надявах, че ми е жал за Бойковия >:D<:nikolovvd написа:Това става само за возене и едва се оправя с двама мъже по 100 кг., а ти искаш спасителни акции да правят в планината.Yamato написа: ... да ги използва, когато някой закъса в планината ...
Гледай за какво става въпрос! Robinson R22 Beta II
http://aviationadvisors.net/#/360094ss1 ... 3=nullssss" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- nikolovvd
- потребител
При последната спасителна акция изпратили хеликоптера на Бойко (то вертолет де - Ми-8), защото нито един друг в България не можел да стигне на такава височина, а за тая въшка Robinson R22 Beta II, дето себе си не може да носи, да не говорим.