Съединител проблем ?
- Adobe
- потребител
- Регистриран: 08 окт 2006, 19:14
- Модел на автомобила: Fiesta zetec 1.25 petrol / 2002
- Status: Извън линия
Съединител проблем ?
Здравейте, имам Orion 1.3 бензин от няколко дни долавям някъкъв звук когато натискам съединителя, нещо от рода на леко свистене което когато пусна съеднитилея го няма или поне не се чува толкова.
Но от вчера при потегляне на 1-а предавка на светофар започна да ми тресе предницата, което е ясно че е съединител.
Искам да попитам ако се окаже че е примерно само лагер в което се съмнявам да сменявам само него или комплект сичко да подмена, и също така заслужава ли си да земам от некоя морга.
И на последно място някои да ме ориентира евентуално за части /цени в София/ и сервиз кадето работят наистина добре.
Благодаря ви предварително!
Но от вчера при потегляне на 1-а предавка на светофар започна да ми тресе предницата, което е ясно че е съединител.
Искам да попитам ако се окаже че е примерно само лагер в което се съмнявам да сменявам само него или комплект сичко да подмена, и също така заслужава ли си да земам от некоя морга.
И на последно място някои да ме ориентира евентуално за части /цени в София/ и сервиз кадето работят наистина добре.
Благодаря ви предварително!