прекъсва ми колата,помогнете
-
- потребител
- Регистриран: 23 юни 2007, 11:40
- Модел на автомобила: FORD FOKUS МК1 1,8TDDI
Абсолютно стоков - Местоположение: Стара Загора
- Status: Извън линия
прекъсва ми колата,помогнете
Здравейте на всички,значи проблема ми е следни реших да си поизмия двигатела на колата става въпрос за мондео 1.8, та измих го след това запалих тръгнах и нямаше никакви проблеми пребрах се оставих колата и всичко беше наред.Но на другия ден запалих(понеже съм със газов инжекцион)докато премине на газ добре но след това дойдоха вече проблемите започна да предърпва колата и то постоянно,реших че нещо проблема е от настройките на газовата отидох при газаджията но той ми каза че проблема не е от него,след това на диагностика на двигателя и там ми казват всичко е наред и няма проблеми по запалителната система или кабели свещи абе всичко е наред,отново на газаджия смениха дюзи на газовата,компютъра но оправия нямаше,отново на диагностиката викам на човека абе колата има проблем качи се човека разбра я какво прави отново я закачи но проблем никакъв,та възможно ли е да са се намокрили някакви кабели,букси,или тем подобни и докато изсъхне да ми прави такива проблеми само да вметна че на бензин почти не се усеща но пак се чувства де,а и нали на газ са по чувствитвлни колите,ако някой се е срещал с такъв проблем или някой друг е запознат ще съм много благодарен да ми каже че направо полудявам и незнам какво да правя
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
- Status: Извън линия
Re: прекъсва ми колата,помогнете
Така на мен ми беше влязла вода в кабелите на свещите.Свали кабелите продухай лулите и бобините за запалването, конектора за МАФ сензора,провери всички кабели и конектори на газовата уредба за влага. Като миеш колата завивай с найлон хубаво алтернатора че може да даде фира.