Въпрос за крушки
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
- Status: Извън линия
Re: Въпрос за крушки
Доколкото знам са H4,ако греша някой колега с Фиеста да ме поправи
Сега за крушките,според мен на тези крушки отдавна им мина модата,нито са ефективни,нито светят повече,а на всичкото отгоре развиват и по-висока температура което не е добре за рефлектора.Ако си се спрял на тях само заради 'ксенон ефекта",няма смисъл,не е сполучлив и по мое мнение уморява очите.Ако имаш малко повече парички цените на Ксенон комплкетите вече са на много добри и достъпни цени(около 200лв),а ако нямаш толкова си вземи обикновенни крушки,но да са маркови мога да ти препоръчамo Philips Vision Plus,аз съм с такива и съм ного доволен-приятна мека светлина която не уморява очите,цената е около 30лв.

Сега за крушките,според мен на тези крушки отдавна им мина модата,нито са ефективни,нито светят повече,а на всичкото отгоре развиват и по-висока температура което не е добре за рефлектора.Ако си се спрял на тях само заради 'ксенон ефекта",няма смисъл,не е сполучлив и по мое мнение уморява очите.Ако имаш малко повече парички цените на Ксенон комплкетите вече са на много добри и достъпни цени(около 200лв),а ако нямаш толкова си вземи обикновенни крушки,но да са маркови мога да ти препоръчамo Philips Vision Plus,аз съм с такива и съм ного доволен-приятна мека светлина която не уморява очите,цената е около 30лв.

- libra
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2007, 23:40
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 Zetec Ghia
Ето в този сайт може да провериш, за твоята кола ги дават Н4 http://www.pal-guide.com/philips/search ... .1&mil=943
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
Оригинални или не.
Форд или не.
Аз двусекционен фар не виждам, значи са Н4 според мен
Форд или не.
Аз двусекционен фар не виждам, значи са Н4 според мен

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
То пък на фиеста какви крушки очакваш, обикновени халогенни крушки, като на повечето коли, не знам колко Н са.all4u написа:Хайде де, никой ли не знае![]()
Уж форум за форд, а за едни крушки за фиеста не ти казват колко H са и оригиналните крушки (със сигурност...)
![]()
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2006, 10:56
- Модел на автомобила: Сеат Леон 2002 1.6, 16v 77kw/105 к.с.
Еми свали ги тези крушки нали искаш да ги смениш и виж какви са, не вярвам да са различни от Н4.
Н1,Н2...... са на по-новите коли.
На ОМВ Н4 дженерел електрик е 6 лв. сменял преди месец. Питал съм в магазин за моторкрафт - 12 лв. на Шел Осрам - 7 или 8 лв. вземай и сменявай.
Н1,Н2...... са на по-новите коли.
На ОМВ Н4 дженерел електрик е 6 лв. сменял преди месец. Питал съм в магазин за моторкрафт - 12 лв. на Шел Осрам - 7 или 8 лв. вземай и сменявай.