гуми Tigar??
- mladen1984
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
- Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth - Местоположение: Пловдив
- Status: Извън линия
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Re: гуми Tigar??
бягай далеч от тая марка дори и да ти я подаряват
веднага се обоснововам
нали знаеш таксиджиите(имам приятели няколко) ,гледат най ефтиното и уж най качественото ама такъФ филм няма ,неможе чисто нова гума тигър (около 50 лв. бр.)да изкара 2 дни и да ти бие при правена предница -много крива гума(а уж сърбите ги правят по лиценз на гудиър)
веднага се обоснововам
нали знаеш таксиджиите(имам приятели няколко) ,гледат най ефтиното и уж най качественото ама такъФ филм няма ,неможе чисто нова гума тигър (около 50 лв. бр.)да изкара 2 дни и да ти бие при правена предница -много крива гума(а уж сърбите ги правят по лиценз на гудиър)
времето е като парите-никога не стига
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Да бееегаш с тия боклуци...Като си взех Ситроена навремето...отивам в гумаджийницата и като най-големите тарикати-два комплекта-зимни и летни-за железните и алуминиевите джанти.Сефте карах кола с ABS...струваше ми се нормално да сработва за щяло и нещяло.
Като им свърши грайфера на летните Тигри,сложих Дебика.Еми какво да ти кажа...тая кола я забравих,че има ABS.Даже ходих да го проверяват.Спирането се подобри драстично,особено на мокро.
Така дойде зимата и сложих зимния комплект.Тигрите се разпарчетосаха точно за 5000 км,което в ония времена означаваше две седмици каране.Ни повече,ни по-малко.Псувах железните джанти,псувах...4 пъти ги карах на баланс...И на последния гумаджията просто си призна,че от това гуми не стават.Директно отидоха в кофата и на тяхно място сложих Continental.И...чудо на чудесата...две от 4 гуми изобщо нямаха нужда от баланс.
Просто ги забрави тия гуми.Става...ако си пръснал гума някъде на път,в селската гумаджийница няма друго освен Тигър и някак трябва да закрепиш положението докато се прибереш у вас.За друго просто нямат нужните качества.
Като им свърши грайфера на летните Тигри,сложих Дебика.Еми какво да ти кажа...тая кола я забравих,че има ABS.Даже ходих да го проверяват.Спирането се подобри драстично,особено на мокро.
Така дойде зимата и сложих зимния комплект.Тигрите се разпарчетосаха точно за 5000 км,което в ония времена означаваше две седмици каране.Ни повече,ни по-малко.Псувах железните джанти,псувах...4 пъти ги карах на баланс...И на последния гумаджията просто си призна,че от това гуми не стават.Директно отидоха в кофата и на тяхно място сложих Continental.И...чудо на чудесата...две от 4 гуми изобщо нямаха нужда от баланс.
Просто ги забрави тия гуми.Става...ако си пръснал гума някъде на път,в селската гумаджийница няма друго освен Тигър и някак трябва да закрепиш положението докато се прибереш у вас.За друго просто нямат нужните качества.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- tankovbg
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2008, 16:14
- Модел на автомобила: Fiesta Techno 1.25 Zetec 16 V, юли 1998
Мани, мани то и аз в бързината през пролетта купих две всесезонни Тигърки за предницата, гледам добре са за изминатите 5000 км, ама казаното тук ми дава основание да се съмнявам че дясната е възможно да бие, имам едно тресене. Но вече няма да купувам такива, тези ще сложа отзад. А какво ще кажете за Дебика, преди карах дълго старата Фиеста с такива и съм нямал проблеми. Вземам всесезонни защото зимата почти не карам, пък и Варна няма кой знае каква зима.
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
съотношение цена качество -дебика е добре
дебика май бяха по лиценз на гудиър ,новата шарка на дебика е миналогодишната на гудиър
аз съм доволен от тази марка,и от зимните и от летните
ПП:само ще те помоля да потърсиш темите за зимни и летни гуми ,че темите за гумите станаха повече от необходимото
дебика май бяха по лиценз на гудиър ,новата шарка на дебика е миналогодишната на гудиър
аз съм доволен от тази марка,и от зимните и от летните
ПП:само ще те помоля да потърсиш темите за зимни и летни гуми ,че темите за гумите станаха повече от необходимото
времето е като парите-никога не стига