Малко питане за Фокус

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
knockouta
потребител
потребител
Регистриран: 27 юли 2008, 15:08
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 16v 99
Status: Извън линия

Малко питане за Фокус

Мнение от knockouta » 03 окт 2008, 08:44

Такаа отдавна не съм писал, но ето че пиша и то по не добри причини :shock: така 1-то е че от 3 седмици като карам и има леки неравности по пътищата (обикновенно няма такива равни пътища се са дупки :D :D ) и отзад сякаш от ляво се чува едно тракане ама не мн силно. Мислех че от резервната гума да се е разместила ама не е ... така 2-рото еее оня ден ми светна лампичката за ръчната спирачка - имам течност... сипах преди месец. Ама сякаш имам накладки.. дано да имате някои друг съвет :)
Благодарая предварително

А и колко трябва да минималния размер на накладките преди да ги сменя :?:

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Status: Извън линия

Re: Малко питане за Фокус

Мнение от debug » 03 окт 2008, 17:23

knockouta написа:Такаа отдавна не съм писал, но ето че пиша и то по не добри причини :shock: така 1-то е че от 3 седмици като карам и има леки неравности по пътищата (обикновенно няма такива равни пътища се са дупки :D :D ) и отзад сякаш от ляво се чува едно тракане ама не мн силно. Мислех че от резервната гума да се е разместила ама не е ... така 2-рото еее оня ден ми светна лампичката за ръчната спирачка - имам течност... сипах преди месец. Ама сякаш имам накладки.. дано да имате някои друг съвет :)
Благодарая предварително

А и колко трябва да минималния размер на накладките преди да ги сменя :?:
На първия въпрос - провери първо ауспуха дали не удря някъде, после гледай за някой тампон по окачването.

На последния ти въпрос - ~3мм.
Изображение

Изображение

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”