падна ми лявото предно стъкло ПОМОЩ
- kocef
- потребител
- Регистриран: 08 сеп 2007, 17:52
- Модел на автомобила: ford fiesta 92 god. karburator 1.1
- Status: Извън линия
падна ми лявото предно стъкло ПОМОЩ
вчера както си карах и реших да си пусна стъклото шофьорското взе че падна цялото навътре.Машинката си работи а стъклото не мърда електическо е с копче.Отворих кората снощи и видях че жилото се движи без да оказва влияние на стъклото.Видя се счупено парче пластмаса на планката която движи стъклото.Реших да е извадя напънах и излезна,но се досчупи цялата.Въпроса ми е продава ли се такава планка цяла или се продава заедно с цялата ел.машинка за стъклото или някой ако е имал подобен проблем да сподели какво да правя че е зима вече а не се кара без прозорец.Колата е фиеста 92 година две врати автоматик стъкла.Благодаря предварително ако някой даде съвет 

нямам точки запетайки таи ме учиха в даскалото
-
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2007, 16:14
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V Ghia, 1996, комби автомат
- Контакти:
Re: падна ми лявото предно стъкло ПОМОЩ
Колега потърси из обявите, може да има фиеста на части. Ако няма, имаше една тема със списък от автоморги.
У нас обаче КАТ служи за да те преебе, а не за да оправи движението.
М. Карбовски
М. Карбовски
-
- потребител
- Регистриран: 11 юли 2007, 23:33
- Модел на автомобила: Focus 1.8 16v, 1999, hatchback
- Контакти:
Re: падна ми лявото предно стъкло ПОМОЩ
Колега, попитай за водачите (май така се казват тези пластмаси) и в http://www.mikrondocev.com/. Ако останалото по механизма - мотор, въже и ролки, ти е наред, може да се разминеш само с тяхната смяна.
Преди седмица ходих в този сервиз за по-сериозен проблем със стъкло и доколкото ми обясниха, водачите, които те слагат са доста по-стабилни от оригиналните.
Преди седмица ходих в този сервиз за по-сериозен проблем със стъкло и доколкото ми обясниха, водачите, които те слагат са доста по-стабилни от оригиналните.