малко помощ - сензор за температурата на въздуха
-
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2008, 19:10
- Модел на автомобила: mondeo
- Status: Извън линия
малко помощ - сензор за температурата на въздуха
Здр.
имам MONDEO 93 с борд копм. кЪде показва ниво на течноста, масло кога трябва да се сменя, накладки и каква е температурата на зъздуха с жълта и червена зведичка . Та проблема ми е точно с този сензор за температурата,
преди времи ми се наложи да сменям предна броня ( малЪк инцидент преден удар лек) и от тогава неми показва показва какво става ...... по точно свети ми само червената ми звездичка независимо какво е времето дали зима или лято.
Някой може ли да ми каже кЪде се намира този сензор/датчик по копето за да мога да отреагирам по моргите. Не е фатално и без него но е дразнещо когато нещо неработи.
Благодаря предварително.
имам MONDEO 93 с борд копм. кЪде показва ниво на течноста, масло кога трябва да се сменя, накладки и каква е температурата на зъздуха с жълта и червена зведичка . Та проблема ми е точно с този сензор за температурата,
преди времи ми се наложи да сменям предна броня ( малЪк инцидент преден удар лек) и от тогава неми показва показва какво става ...... по точно свети ми само червената ми звездичка независимо какво е времето дали зима или лято.
Някой може ли да ми каже кЪде се намира този сензор/датчик по копето за да мога да отреагирам по моргите. Не е фатално и без него но е дразнещо когато нещо неработи.
Благодаря предварително.
- NightRider
- потребител
- Регистриран: 01 сеп 2007, 16:31
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 '93г. Zetec, Ghia, Седан, ГИ Фобос
- Контакти:
Re: малко помощ - сензор за температурата на въздуха
Намира се на предната решетка между фаровете, мисля че беше по отдясно. Възможно е обаче да греша за този сензор. Аз видях моя и реших, че е за това.
-
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2008, 19:10
- Модел на автомобила: mondeo
Re: малко помощ - сензор за температурата на въздуха
мерси, все пак е някво начало ще погледна там
- Shooter
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2007, 12:23
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 TDI 1996 Turnier Ghia
Ford Mondeo нова пръчка комби 2009 - Местоположение: Хасково