Форд Мондео 2.0 ТДди
-
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2009, 20:45
- Модел на автомобила: mondeo
- Status: Извън линия
Форд Мондео 2.0 ТДди
Здравейте форд маниаци... Спрял съм се да си копувам "нов" автомобил,та именно ми хареса този форд мондео с двулитров ТДди двигател: http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi ... 0777781862" onclick="window.open(this.href);return false; >ДВГ-то малко ме притеснява понеже си нямам на идея въобще от форд,а и по лошото не съм карал дизел до сега...

Главно автомобила ще се ползва нещо като семеен повече градски(в малък град) и малки извънградски пътувания,но естествено ще има и по дълги преходи,та желанието ми е да намеря най-вече сигурен,качествен и поне малко комфортен автомобил,с добър вървеж,поведение,екстри и разходи.Незнам колко мога да очаквам тези качества в този форд,за това моля споделете,всякакви мнения няма да са излишни
.Относно двигателя си нямам на идея дали е добър или лош и как върви,колкото и до повечето неща като окачване,поведение,вървеж и прочие (просто до форд не съм се допирал пак казвам). Всичко споделено ще бъде от голяма нужда за мен...
Също така искам да се извиня,защото съм сигурен,че има доста подобни теми,но в момента много бързам и нямам време да търся,та мисля,че ще помагате а дай боже ако стана собственик на форд-а на някоя среща ще почерпя
.Но ови колебанията са доста...
Благодаря предварително и със здраве!

Главно автомобила ще се ползва нещо като семеен повече градски(в малък град) и малки извънградски пътувания,но естествено ще има и по дълги преходи,та желанието ми е да намеря най-вече сигурен,качествен и поне малко комфортен автомобил,с добър вървеж,поведение,екстри и разходи.Незнам колко мога да очаквам тези качества в този форд,за това моля споделете,всякакви мнения няма да са излишни

Също така искам да се извиня,защото съм сигурен,че има доста подобни теми,но в момента много бързам и нямам време да търся,та мисля,че ще помагате а дай боже ако стана собственик на форд-а на някоя среща ще почерпя

Благодаря предварително и със здраве!