В Италия хванаха моторист да кара с 616 км/ч

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
vargala81
потребител
потребител
Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
Контакти:
Status: Извън линия

В Италия хванаха моторист да кара с 616 км/ч

Мнение от vargala81 » 03 ное 2009, 21:14

Италиански моторист привлече интереса на световните медии след като загуби шофьорската си книжка, когато бе хванат да кара с невъзможните 616 км/ч.
26-годишният Пауло Турина твърди, че камерите, които следят за ограниченията на скоростта са толкова дефектни, че е абсурдно да му бъдат повдигани каквито и да е обвинения.

"Ако можех да се движа толкова бързо със сигурност щях да участвам с мотора си в световния шампионат MotoGP. Валентино Роси просто няма да има шанс срещу мен. Какво си мислят те, че са засекли - реактивен самолет?", коментира потърпевшият, цитиран от lifestyle.bg.

"Ако съдът реши да ми наложи глобата, тогава ще я пратя на Световните рекорди на Гинес - все пак съдът е потвърдил, че това е вярно и аз трябва да получа заслугите за удивителния подвиг.", допълва Турина.

От полицията твърдят, че камерите са работили идеално, но подозират грешката да е станала при напечатването на глобата. Съдът все още не е взел окончателно решение по делото. http://auto.dir.bg/2009/11/03/news5321010.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”