Колата се сдуха изведнъж...
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2009, 20:32
- Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0i
- Status: Извън линия
Колата се сдуха изведнъж...
Здр.Преди месец два колата си беше наред хвърчи както си я познавам на оборот си изпреварва супер бързо и от скоро забелязвам като тръгвам крака ми е на половината потънал на газта като тръгвам и набира със закаснение напрао аз съм настъпал тя не набира веднага имам чувството по баир,че тегля кола отзад а не се е разваляла сериозно скоро имаше проблеми с едни кабели които като се разместят колата гаснеше,но уж ги оправиха и мен това ме съмнява да не би да не прави хубав контакт някъде,защото когато тръгвам да изпреварвам и вдигна много големи обороти колата тръгва да прекъсва и да придърва странно и направо неможе да се изпреварва с нея нормално...Какви други причини може да има така да се сдуха изведнъж така..
- vanko
- потребител
- Регистриран: 23 юни 2007, 21:10
- Модел на автомобила: Ford Galaxy-1.9 TDI- 90hp "98;KiA c'eed 1.6 CRDi
- Контакти:
Re: Колата се сдуха изведнъж...
Ако кажеш и за ква кола става на въпрос -Бензин,Дизел или там квато си имаш-то тогава може би ще има някои колега с познания да ти помогне с проблема
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
2.0 Скорпио ОНС или ДОНС?
-
- потребител
- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
Кои кабели , тези за свещите ли? При което възниква следващия въпрос , свещите сменял ли си ги скоро?qwertyuio91 написа:Здр.Преди месец два колата си беше наред хвърчи както си я познавам на оборот си изпреварва супер бързо и от скоро забелязвам като тръгвам крака ми е на половината потънал на газта като тръгвам и набира със закаснение напрао аз съм настъпал тя не набира веднага имам чувството по баир,че тегля кола отзад а не се е разваляла сериозно скоро имаше проблеми с едни кабели които като се разместят колата гаснеше,но уж ги оправиха и мен това ме съмнява да не би да не прави хубав контакт някъде,защото когато тръгвам да изпреварвам и вдигна много големи обороти колата тръгва да прекъсва и да придърва странно и направо неможе да се изпреварва с нея нормално...Какви други причини може да има така да се сдуха изведнъж така..

сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Една кола не може да се оправи докато не се счупи
-
- потребител
Не кабели на свещите а до двигателя едни кабелаци правиха проблем като ги мръдна малко и колата изгасва,но ги оправиха изолихара ги уж както трябва.Свещите са сменяни преди 2 месеца наред с гарнитура на глава и хидравличен повдигач.Проблеми прави сега и термостата 1 път загрява друг път не ,но даже и да е загряла при изприварване дигна ли на 2 ра повече от 60 70 (като се има напредвид,че преди и 100 дигаше) и почва да притриса и да хълца..