Ел. огледала при focus 2
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2010, 12:31
- Модел на автомобила: focus 1.6TDCI 90HP '07
- Status: Извън линия
Ел. огледала при focus 2
Та направо на въпроса:Има ли във фокус 2 (след 2005г. ) електрически огледала и може ли някоя снимка на такова. И най-същественото замръзват ли зимата както при 307?
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Ел. огледала при focus 2
Разбира се, че има огледала с ел. регулиране и подгряване. Подгряването се включва от бутона за нагревателя на задното стъкло. Размразява леда. При мен лявото нещо се прецака и размразява съвсем малък участък в единият край. Четох в руският форум http://fusionclub.ru" onclick="window.open(this.href);return false; че на доста хора са се повредили още в гаранционен срок. Ще трябва и аз да ходя до Мото-Пфое да го сменят.
П.С. Огледалата на Фюжън, Мондео МК3 и Фокус МК2 преди фейслифта са едни и същи.
П.С. Огледалата на Фюжън, Мондео МК3 и Фокус МК2 преди фейслифта са едни и същи.
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2010, 12:31
- Модел на автомобила: focus 1.6TDCI 90HP '07
Въпросът ми не е правилно зададен. Искам да попитам дали огледала се прибират когато се заключи колата и дали замръзва механизма за отваряне и затваряне на огледалата. Благодаря и за твоя отговор колега,помогна ми доста. 

- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
ел. прибиращите се огледала са допълнителна екстра (това, че са електрически не значи, че се прибират по електрически път). При Ситроен и Пежо се настройват дали при включване на алармата да се прибират, при Форд такова нещо не знам да има и до колкото съм запознат (поправяйте задължително, ако бъркам!) се цъка само на ръка. Има начини с малки и лесни модификации да вържеш ел. прибиращите се огледала към фабричната аларма. При интерес мога да ти пратя линк с описание или директно потърси във fordwiki.co.uk - там имаше описан начина със снимки.
- DigiPro
- потребител
- Контакти:
В книжката на Fusion-a пише че ако имаш ел. сгъваеми огледала може да се настрои при заключване автоматично да се свиват, а при отключване да се разгъват. Отделно това става и ръчно като се натисне нагоре джойстика за огледалата, докато е в средно положение.Pyrhel написа:При Ситроен и Пежо се настройват дали при включване на алармата да се прибират, при Форд такова нещо не знам да има и до колкото съм запознат (поправяйте задължително, ако бъркам!) се цъка само на ръка.
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
Как се настройват за сгъване/разгъване със заключването?DigiPro написа:В книжката на Fusion-a пише че ако имаш ел. сгъваеми огледала може да се настрои при заключване автоматично да се свиват, а при отключване да се разгъват. Отделно това става и ръчно като се натисне нагоре джойстика за огледалата, докато е в средно положение.
- DigiPro
- потребител
- Контакти:
Oбъркал съм се. Настройка има за централното дали да отключва само шофьорската врата или четирите и разни др. подобни функции. За огледалата пише, че се сгъват и разгъват с заключване/отключване.Pyrhel написа:Как се настройват за сгъване/разгъване със заключването?