Избор на амортисьори за Ескорт

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
Потребителски аватар
Ianaki
потребител
потребител
Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
Status: Извън линия

Избор на амортисьори за Ескорт

Мнение от Ianaki » 09 май 2011, 18:49

Здравейте! Можете ли да ми дадете препоръки какви амортисьори да си търся за ескорта! До сега съм намерил Monroe в ЕМ Комплект 33 и в този сайт:
http://drive.bg/index.php?ModelId=1308& ... 0111_10221" onclick="window.open(this.href);return false;
Офертата в сайта ми се струва съмнително ниска (някой има ли опит с този магазин?)
Повечето хора ме съветват да търся BOGE и SACHS, не не намирам цени за ескорт!
Всяка помощ ще е от полза!

Потребителски аватар
tropper
потребител
потребител
Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Избор на амортисьори за Ескорт

Мнение от tropper » 09 май 2011, 19:50

Монро имат гаранция 2год. и си я спазват.
Лятото си смених задните с такива. Единия обаче нещо не му беше чиста работата и за няма и месец умря. Отидох в един от гаранционните им сервизи сутринта и до вечерта колата ми беше готова. Не съм плащал нищо.

П.С. За да си сигурен - обади се в магазина и питай имат ли гаранция. За всеки случай можеш да се обадиш и на официалния представител на Монро да питаш приемат ли гаранция от този магазин :D:

П.П.С. Мен ми ги продадоха и монтираха в сервиза на Брод. Там ми ги дадоха мойте амортисьори по 122лв, а в тоя магазин гледам че са по 119, така че разлика особена няма.
http://drive.bg/product_info.php?cPath= ... delId=1302" onclick="window.open(this.href);return false;
късото съединение прави силата
LPG: Изображение / 1.07 заради гумите :)

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”