слагане на климатик ескорт 95

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
enviro
потребител
потребител
Регистриран: 03 авг 2007, 17:42
Модел на автомобила: коли музика тунинг
Контакти:
Status: Извън линия

слагане на климатик ескорт 95

Мнение от enviro » 21 май 2013, 21:50

Здравейте колеги интересува ме трудно ли и изобщо има ли смисъл да се занимавам че от както ми се развалиха предните стъкла(спряха да се отварят) и се замислих има един блъснат форд и мисля да му взема климатика да го сложа на моя. Става въпрос за Ескорт 95год 1.8ТД 90к.с. Изобщо някой правил ли го е и има ли смисъл
Благодаря Ви предварително и честито на всички именници днес живи и здрави вс най хубаво и успех в живота
"Еми то и лабораториите за амфетамини защо ги разбиват като вътре няма стока в повечето случай."

Department of Security and Safety

Потребителски аватар
Didibao
потребител
потребител
Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
Модел на автомобила: Focus ST170

Re: слагане на климатик ескорт 95

Мнение от Didibao » 21 май 2013, 23:04

Правено е, аз съм го правил на моята, а дали има смисъл зависи от теб, колко ще ти излезе, ти ли ще си го слагаш или друг ще ти го прави и такива неща, има ли всичко налично по ударената кола, дизелова ли е и тя, защото при бензин и дизел има разлики.
Изображение

enviro
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от enviro » 22 май 2013, 23:44

Ами да уж има всичко и незнам дали сам ще се справя може би с малко помощ от вас и някой помощник :P
"Еми то и лабораториите за амфетамини защо ги разбиват като вътре няма стока в повечето случай."

Потребителски аватар
Didibao
потребител
потребител

Мнение от Didibao » 23 май 2013, 00:25

Като цяло не е сложно но си далече за помощ от разстояние си е сложно.
Изображение

enviro
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от enviro » 24 май 2013, 22:35

Ами да но ако се захвана ще разчитам и на писанките тук пак е нещо :P че сега от тоя блъснатия му взели под носа ми климатика , ся намерих един друг дават ми всичко за 250лв дали е добре или е скъпо?

Потребителски аватар
BIGFORDFAN
потребител
потребител
Регистриран: 03 май 2007, 05:06
Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate

Мнение от BIGFORDFAN » 25 май 2013, 13:04

@50 е страшно много за климатика на толкова стара кола, все пак има цели Ескорти с работещ климатик за 600-700 лв. Моят съвет е да вземеш един цял със здрав климатик, да си свалиш каквото ти трябва и останалото да продадеш. Така ще ти излезе не повече от 100 кинта, а може и да ти дойде без пари. Успех!

peigera
потребител
потребител
Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.

Мнение от peigera » 25 май 2013, 20:13

И според мен цената е МНОГО висока. Аз преди време се бях засили да правя това упражнение но в последствие се отказах тъй като не можах да намеря цяла система за под 200лв. И прецених, че такива пари няма да дам за нещо старо и с много въпросителни дали е изправно и колко време ще е.

Потребителски аватар
Didibao
потребител
потребител

Мнение от Didibao » 25 май 2013, 22:20

Аз съм си монтирал климатик на мондеото и тогава го сметнах колко излиза, с пълнене и всички части ми излезе около 200-220лв, по спомен, но голямо търсене падна да събера всички тръби здрави, че навсякъде бяха срязани и т.н., направих и една заварка на едната тръба. Работа и разглобяване си е от мен, трябва да имаш повечко свободно време иначе реално 2-3 дни се монтира всичко без да си даваш зор, налага се и сам да разбереш някой различия които изскачат по време на работа, аз нямаше кой да питам, на въпросите ми във форума реално отговор не намерих и не получих, просто мненията си бяха повече догатки.
Изображение

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”